Zvonacii lui Voiculescu de la Antena 3 s-au dus gratis in DELTA DUNARII gratie lui PONTA

antena-3-vedete

Jurnalistii de la postul de televiziune Antena 3 aserviti premierului VICTOR PONTA au suferit un adevarat soc in momentul in care primul ministru plagiator a pierdut categoric alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

O informatie cunoscuta de toata lumea. Mihai Gadea si compania au legaturi stranse cu premierul Victor Ponta si nu numai in studioul televiziunii amintite ci si in afara lui. Potrivit unor surse, relatiile dintre ciracii Varanului incarcerat Dan Voiculescu si premierul au fost batatorite definitiv dupa ce Victor Viorel Ponta s-a ingrijit ca Mihai Gadea, Mircea Badea, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Maria Coman, Marius Huc, Felix Rache si ceilalti, in total 31 de corifei, sa aiba un “team-building” de vis in Delta Dunarii vara trecuta.

Ponta a pus o vorba buna milionarului Mihai Puflene, sponsor important al Partidului Social Democrat (PSD) si proprietar al resortului care-I poarta numele din Delta Dunarii, ca jurnalistii de la Antena 3 sa fie tratati regeste pe parcursul mini-sejurului petrecut acolo. De bani nici nu poate fi vorba pentru ca sarmanii angajati ai lui Voiculescu au salarii vai de capul lor….

Sursa foto: antena 3


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *