Virinel vrea sa fie primar general. Ce promite mosnegelul bucurestenilor

irinel columbeanu, primaria capitaleii, promisiuni electorale, alegeri locale 2016, candidatura irinel columbeanu, virinel columbeanu, partidul dreptatii sociale

In popor se spune ca atunci cand ajungi la varsta senectutii sunt sanse mari sa dai in mintea copiilor. Irinel Columbeanu, milionarul care „loveste” si acum pustoaice care ar putea sa-i fie nepoate si se face de oha prin cluburile de fite din Capitala si de pe Litoral s-a gandit ca n-ar fi rau sa „impuste” o functie care sa-i asigure batranetile si asa extrem de linistite. Drept care Virinel a zis sa candideze la Primaria Capitalei. Noi ii uram succes dar ii aducem aminte ca pe malul garlii nu este la fel ca la Bamboo chiar daca apa este punctul comun al celor doua cladiri……

Omul de afaceri Irinel Columbeanu va candida la primaria Capitalei din partea Partidului Dreptatii Sociale, iar unul dintre obiectivele pentru mandatul de primar este implementarea unei formule prin care toti bucurestenii racordati la sistemul centralizat sa aiba incalzire gratis, transmite Mediafax.

Columbeanu a mai candidat la primaria Capitalei si in anul 2012, din partea Partidului Popular si al Protectiei Sociale, partid plasat sub pragul electoral.”V-ati platit intretinerea? Nu vi s-a parut cam mare? Deocamdata o inghitim, dar nu va mai trebui sa o inghitim fiindca unul dintre obiectivele mele, realizabil, stiu si cum, nu o sa ma apuc acum sa va explic dumneavoastra, nu pentru ca nu o meritati, ci cred ca meritati caldura gratuita, nu explicarea cum se ajunge la acest lucru. Detin formula, ca sa spun asa. Nu e vorba de vreo formula stiintifica, ci e vorba de formula destul de simpla, care nu s-a facut pana acum. Acesta este un obiectiv: caldura gratuita pentru toti bucurestenii care inca mai sunt racordati la sistemul centralizat”, a declarat Columbeanu pentru Mediafax.

„Al doilea obiectiv este traficul infernal, care poate fi rezolvat. Va spun numai doua dintre metode: prin semafoare inteligente, achizitionate la preturi adevarate, nu la preturi de panselute si a doua este foarte simpla, ma mir ca nu s-a facut pana acum. Trebuie sa facem parcari inteligente, pentru care exista solutii”.

Intrebat ce masuri concrete va lua pentru a pune in practica aceste promisiuni, Irinel Columbeanu a raspuns: „Nu va suparati! Acestea sunt lucruri pe care o sa le dezvalui la timpul lor. Nu intentionez sa devin profesor de primarologie”.

Un alt obiectiv al lui Columbeanu este reducerea costurilor la medicamente in Bucuresti. El sustine ca se poate face acest lucru „printr-un sistem integrat intre toate spitalele din Bucuresti si farmacii”, in asa fel incat „sa mai stopeze” din influenta marilor producatori de medicamente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *