Violul de la Vaslui: Ce a decis CNA in cazul emisiunii de la Pro TV

tragedie club colectiv, recomandare cna, consiliu national audiovizual, rasvan popescu, inmormantare victime colectiv, priveghi victime colectiv, televiziuni de stiri,

Violul de la Vaslui. Pro TV a scapat fara nicio sanctiune pentru difuzarea imaginilor cu victima violului din Vaslui, membrii Consiliului National al Audiovizualului neajungand la un acord in aceasta privinta.

Un membru al CNA, Florin Gabrea, a cerut amenda de 200.000 de lei pentru Pro TV, dar varianta nu a intrunit numarul minim de voturi, adica sase.

Dorina Rusu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda,Valentin Jucan si Florin Gabrea au fost „pentru”, in timp ce Laura Georgescu, Radu Herjeu si Radu Calin Cristea au votat „impotriva”, motivand ca exista acordul scris al victimei.

Violul de la Vaslui. Un alt membru a propus oprirea emisiei timp de zece minute, dar a retras varianta inainte de votul CNA.

In data de 21 iulie, in emisiunea „La Maruta” a aparut victima violului din Vaslui, iar acest lucru a scandalizat opinia publica.

Violul de la Vaslui. Dupa cateva zile de scandal mediatic, Pro TV a transmis un comunicat oficial.

„Interviul s-a desfasurat in casa in care locuieste familia victimei, un mediu in care atat tanara, cat si mama sa s-au simtit in siguranta.

Violul de la Vaslui. Tanara si-a exprimat in mod voluntar dorinta de a participa la interviu. Initial, interviul a fost planificat de catre ambele parti sa se desfasoare numai cu mama victimei.

In timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii live, fiica s-a adresat echipei ‘La Maruta’ si si-a exprimat in mod voluntar dorinta de a vorbi in direct, iar echipa i-a oferit platforma necesara pentru a-si face gandurile publice si pentru a se exprima”, au declarat reprezentantii televiziunii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *