Victor Ponta nu vrea remaniere guvernamentala

remaniere guvernamentala, victor ponta, premier romania, sedinta coalitie guvernamentala, liviu dragnea, refuz

Surse participante la sedinta secreta a liderilor Coalitiei de guvernare, care a avut loc miercuri la Vila Lac II, au declarat, joi, ca premierul Victor Ponta respinge ferm ideea unei remanieri guvernamentale. In acelasi timp, liderul PSD Liviu Dragnea vrea sa ‘improspateze’ Guvernul, informeaza stiripesurse.

„Premierul nu vrea remaniere”, ne-au declarat sursele din Coalitie.

Potrivit acestora, subiectul nu a fost pe agenda Coalitiei si niciun ministru nu a fost chemat la raport, in afara ministrului de Finante care a prezentat situatia pentru rectificarea bugetara.

In ceea ce priveste dorinta lui Liviu Dragnea cu privire la o analiza a ministrilor, sursele citate au spus: „Daca premierul crede ca e necesar, discutam, dar in acest moment nu se pune problema. Analiza se realizeaza in permanenta, in orice moment”.

Victor Ponta a declarat recent ca remanierea se face ‘cand ai o solutie mai buna’. ‘Cred in posibilitatea ca nimeni nu e de neinlocuit, in frunte cu mine, dar, mai departe, faci schimbari atunci cand ai o solutie mai buna, nimic altceva. Ceea ce conteaza e performanta actului de guvernare’, a declarat premierul.

Ce vrea Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a cerut lui Victor Ponta o „analiza” a ministrilor „intr-un termen de doua-trei saptamani”.

‘Eu simt nevoia sa se improspateze Guvernul mai mult sau mai putin, dar cel care trebuie sa o simta cel mai bine este prim-ministru (…) Daca sunt domenii in care ar fi putut sa fie performanta mai mare atunci poate se fac schimbari’, a declarat Liviu Dragnea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *