Victor Ponta minte de ingheata apele. Monitorul Oficial l-a dat de gol

victor ponta si-a dat demisia, demisia victor ponta, ponta demisie, tragedia de la colectiv, proteste ponta demisia

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a lipsit, pana cum, nicio zi de la serviciu insa in Monitorul Oficial, unde sunt publicate deciziile de delegare a atributiilor de premier, lucrurile stau complet diferit.

Acest lucru a fost descoperit si facut public de jurnalistul Catalin Prisacariu pe blogul sau personal.

„Am trei ani si mai bine de cand sunt premier si nu am petrecut nici macar o singura zi in care sa lipsesc de la serviciu sau sa stau in pat, nu am avut o raceala. Tot timpul am fost in activitate, cred ca s-au strans lucrurile astea, si oboseala si stres”, declara premierul VICTOR PONTA, duminica seara, intr-o interventie telefonica la postul Antena 3.

„Monitorul oficial, insa, retine o cu totul alta realitate: din 2013 pina in prezent, primul ministru Victor Ponta a emis opt decizii de delegare a atributiilor de premier”, noteaza jurnalistul Catalin Prisacariu, care calculeaza ca astfel VICTOR PONTA a lipsit 38 de zile de la serviciu.

Cel mai cunoscut moment este cel de anul trecut, atunci cand VICTOR PONTA s-a repezit pana in Dubai alaturi de prietenul Sebastian GHITA pentru a-si linge ranile prin cluburi dupa esecul de la prezidentiale.

In alta ordine de idei,  LOREDANA RADU, avocata premierului VICTOR PONTA, s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Aceasta le-a dus procurorilor documentele medicale care dovedesc faptul ca premierul nu se poate prezenta pentru audieri la DNA.

LOREDANA RADU, avocata premierului, a mai fost la sediul DNA si saptamana trecuta, luni, cu acelasi scop. VICTOR PONTA ar fi trebuit sa se prezinte si atunci la DNA, insa se afla deja in Turcia.

DNA il acuza pe VICTOR PONTA de EVAZIUNE FISCALA, SPALARE de BANI, FALS in DECLARATII si CONFLICT de INTERESE. Pentru ultima acuzatie, cu privire la fapte savarsite de VICTOR PONTA in calitate de premier, Camera Deputatilor a respins cererea de urmarire penala.

VICTOR PONTA se afla in aceste zile in Turcia, acolo unde premierul Romaniei a inceput recuperarea dupa operatia la genunchi suferita in urma cu aproximativ o saptamana la spitalul Medipoll din Istanbul.

Sursa foto: realitatea.net


1 Comment

  • catalin spune:

    Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *