Victor Ponta, mesaj de 8 martie pentru Basescu

diplomati romani, prioritate absoluta, victor ponta, premier romania, republica moldova

Premierul si seful PSD Victor Ponta a transmis „La multi ani!”, sambata, femeilor din Romania, printre care si mamei sale. Prim-ministrul nu l-a uitat nici pe fostul presedinte Traian Basescu, pe care l-a criticat pentru ultimii „zece ani de iarna”.

„Le salut pe toate colegele mele, doamnele, domnisoarele si le transmit la multi ani pentru primavara…e adevarat ca nu a venit chiar de tot, dar dupa zece ani de iarna e nevoie de timp sa vina cu adevarat.

Mai sunt lucruri rele ramase in noi, insa va spun cu incredere ca vine primavara, nu cred ca cineva poate sa o intarzie foarte mult”, a declarat Victor Ponta, facand referire la cele doua mandate ale fostului presedinte Traian Basescu.

Premierul a facut declaratiile la lansarea in dezbatere publica a „Pactului pentru demnitarea femeii” de catre Organizatia de femei a PSD.

„Vreau sa ii transmit la multi ani mamei mele, care din pacate se uita la televizor, Irinei (fiica lui Victor Ponta – n.red.), care din fericire nu se uita, surorilor mele Alexandra si Izabela, care nu mai au televizor de o luna si e mai bine.

Si celor care au fost alaturi de noi – 2,5 milioane de femei m-au votat pe 16 noiembrie si le multumesc pentru asta -, si femeilor care au votat pe altcineva, si celor care nu vin la vot, dar fac lucruri mult mai importante”, a continuat Ponta.

Ponta a spus ca are obligatia sa vorbeasca si despre ce „facem in perioada urmatoare”. „Nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara e numarul de catuse pe care le pui, altfel ma alaturam Monicai Macovei”, a precizat liderul PSD, adaugand ca romanii au datoria de a face lucruri bune si de a nu se bucura de raul altuia.

Victor Ponta a adus-o in discutie si pe Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, careia i-a urat sa nu devina pedelista.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *