Victor Ponta il pune la punct pe judecatorul Alexandru Serban de la CSM

victor ponta, alexandru serban, sesizare csm, replica, liviu dragnea, inspectia judiciara, dosarul referendumul

Prim-ministrul Victor Ponta a reactionat marti dupa ce judecatorul Alexandru Serban a cerut plenului CSM punerea in discutie a sesizarii Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile premierului despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul ‘Referendumul’.

„Un domn judecator Serban de la CSM e suparat si ma reclama ca am comentat decizia in cazul Dragnea! Domnule judecator, colegul dvs. din CSM Danilet a comentat repetat la televiziune decizia in cazul „Mariana Rarinca”! Evident ca v-ati facut ca ploua! Deci sa intelegem — cine e prieten si coleg cu dvs. ( din „Sistem” adica) are voie, noi ceilalti nu! Corect? Spuneti direct si ne supunem!”, a scris Ponta pe Facebook.

Marti, in plenul CSM, judecatorul Alexandru Serban a sustinut ca daca nu s-a facut o sesizare pana acum din oficiu sau de alta natura cu privire la declaratiile lui Victor Ponta, poate ar fi oportun sa se discute suplimentarea ordinii de zi cu acest punct.

Conducerea CSM a aratat ca a aflat marti dimineata de aceste declaratii si ca vor fi analizate.

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca in partidul pe care il conduce exista o stare de nemultumire cauzata de condamnarea lui Liviu Dragnea la un an cu suspendare in dosarul ‘Referendumul’, decizie a Justitiei pe care social-democratii o considera ‘nedreapta’.

‘Este (tensiune in PSD — n.r.), bineinteles ca este, pentru ca noi am guvernat si guvernam si la nivel central, guvernam si la nivel local. Dupa chestia asta absolut nedreapta cu condamnarea lui Dragnea — ca am facut referendum, de parca l-a facut Dragnea singur, dar l-am facut toti — ati vazut ce patesc aia doi judecatori de la Curtea de Apel care au achitat-o pe doamna Rarinca? Le-au scos stenograme, nu stiu ce. Va dati seama ca judecatoarele de la Dragnea daca cumva il achitau pe Dragnea cred ca erau si arestate acum. Au dat si ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept, pentru ca nu doar noi, ci si PNL a fost cu noi la suspendare. Toti am fost, ma rog, toti cei care am luat decizia. Sigur ca e o stare de nemultumire, pentru ca e o nedreptate care ni se face’, a declarat Ponta intr-o emisiune televizata.

Sursa foto: realitatea.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *