Victor Ponta il ataca violent pe „mosierul” Iohannis

ATAC DUR, BEBELUSI MORTI, BACTERIE NECUNOSCUTA, VICTOR PONTA, KLAUS IOHANNIS, PRESEDINTE ROMANIA, IOBAGI, MOSIER, FOST PREMIER

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, fostul premier VICTOR PONTA este de parere ca autoritatile nu trateaza corespunzator situatia copiilor infectati cu bacteria misterioasa la Spitalul „MARIE CURIE”, fiind de parere ca acestea ar trebui sa opreasca ”seria neagra a deceselor si sa ia masuri pentru viitor”.

In opinia sa, toti cei care ”afisau mari idealuri” in noiembrie anul trecut, dupa incendiul din Colectiv, ”nu dau doi bani” pe situatia de acum.

„Cred ca aceasta tragedie intrece orice alta stire sau eveniment! Si ar trebui cu adevarat sa fie facute eforturi uriase, sa oprim cumva aceasta serie neagra, sa aflam adevarul, sa stabilim responsabilitati si sa luam masuri serioase ca asa ceva sa nu mai fie posibil in viitor! Si totusi constat cu mare amaraciune ca, nefiind un interes politic direct (asa cum a fost la ‘Colectiv’) , de fapt nimeni nu ia in seama aceasta tragedie! Nimeni nu se mobilizeaza, nimeni nu cere informatii sau masuri concrete, nimeni nu protesteaza si nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio ancheta penala si nimeni nu cere sa vina procurorii!!!”, a notat VICTOR PONTA pe Facebook.

Fostul premier VICTOR PONTA l-a criticat pe presedintele KLAUS IOHANNIS pentru lipsa de reactie in acest caz.

„Nu ii mai viziteaza la spital nici presedintele, nici nu ne mai spune ca stie el cine i-a ucis pe copii, nici ca trebuiau sa moara ca sa … Acum toti cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din noiembrie pur si simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea catorva copii de iobagi! (sau cum spunea, cinic, dar adevarat, intr-un comentariu cineva mai jos ‘ce treaba are cu copiii, daca se darâmau niste case sigur intervenea’). Eu inca sper ca exista Romania dincolo de manipulari si interese meschine si ca putem face ceva pentru aceste victime cu adevarat inocente!”, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *