Victor Ponta despre motiunea PNL

termen proces, citatie, victor ponta, dosar turceni-rovinari, premier romania, spalare de bani, fals in inscrisuri, evaziune fiscala, dan sova, magistrati iccj

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN a PSD ca „scandalul non-stop” facut de liberali poate avea ca efect negativ, la Bruxelles, oprirea fondurilor europene.

Ponta a facut referire la motiunea simpla depusa de PNL la Camera Deputatilor intitulata „Fondurile europene in guvernarea PSD – intre Fat-Frumos si Fata Morgana”.

„Exista un singur efect negativ: scandalul non-stop facut de PDL-PNL, la Bruxelles, poate sa duca la ideea ca romanii acolo se cearta, e rau ca le-am dat fonduri europene, mai bine le oprim din nou, cum le oprisera in 2011”, a spus Ponta.

Potrivit premierului, motiunea este demagogica si nu are fundament.

„Vreau sa aratam foarte clar demagogia motiunilor pe fonduri europene, pe langa faptul ca nu are fundament. Am preluat in 2012 cu 7% absorbtie, suntem la 55%, dar am si guvernat impreuna. Adica impreuna cu liberalii am reusit aceste succese, chiar daca acum ne critica pentru ele”, a spus Ponta.

Saptamana trecuta, PNL a depus la Camera Deputatilor motiunea simpla intitulata „Fondurile europene in guvernarea PSD – intre Fat-Frumos si Fata Morgana”, semnata si de deputati neafiliati, a anuntat liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban.

Potrivit unui comunicat al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, motiunea face o trecere in revista a principalelor Programe Operationale si situatia lor in acest moment, „in conditiile existentei unui risc foarte mare de pierdere a fondurilor europene din cauza guvernarii lui Victor Ponta”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *