Victor Becali ramane la racoare cel putin pana la vara

VICTOR BECALI, DECIZIE DEFINITIVA, TRIBUNALUL CONSTANTA, DECIZIE DEFINITIVA, DOSARUL TRANSFERURILOR, DNA,
Fostul impresar Victor Becali, condamnat, in 2014, la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul „Transferurilor”, ramane in penitenciar, dupa ce Tribunalul Constanta a admis, vineri, contestatia DNA la decizia Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata, decizia fiind definitiva, transmite News.ro.

Tribunalul Constanta a admis contestatia formulata de procurorii anticoruptie impotriva deciziei dispuse, in luna decembrie, de Judecatoria Medgidia, potrivit careia Victor Becali putea fi liberat conditionat.

Instanta a mai decis ca Victor Becali mai poate formula o noua cerere de eliberare conditionata dupa 20 iunie.

In 6 decembrie 2016, Judecatoria Medgidia a admis, cererea de eliberare conditionata depusa de Victor Becali, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul „Transferurilor”, insa decizia instantei nu a fost definitiva si a fost contestata de DNA.

Aceasta a fost cea de-a doua cerere de eliberare depusa de Victor Becali. Victor Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o pedeapsa de patru ani si opt luni inchisoare in dosarul „Transferurilor”.

In 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost eliberat conditionat din inchisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat doi ani si jumatate din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *