Victimele TRAGEDIEI aviatice de la Constanta au fost INMORMANTATE

inmormantare-accident-elicopter-smurd-victime-slujba

Cele patru victime ale tragediei aviatice care a avut loc pe lacul Siutghiol din judetul Constanta in care a fost implicat un elicopter SMURD au fost inmormantate in cursul zilei de joi.

Asistenta medicala Gabriela Camelia Harton a fost inmormantata la Navodari. Ea va fi declarata, post mortem, cetatean de onoare al orasului Navodari.

La biserica din Navodari, locul in care a fost condusa pe ultimul drum asistenta Gabriela Camelia Harton, s-au adunat de dimineata sute de oameni: rude sfasiate de durere, colegi de munca, fosti pacienti care au simtit pe pielea lor grija si devotamentul ei pentru meserie, sau oameni simpli care i-au auzit trista poveste.

Cu lacrimi in ochi, oamenii au adus sute de flori pentru frumoasa asistenta si pruncul pe care-l purta in pantece de numai cateva saptamani.

La inmormantare au luat parte si tatal asistentei, fiica ei de 13 ani si iubitul cu care traia o frumoasa poveste de dragoste. Iubitul asistentei a declarat miercuri, cu o zi inainte de inmormantare, ca isi doreste sa o adopte pe fetita, ramasa acum orfana.

Slujba de inmormantare a asistentei Gabriela Camelia Harton a inceput la ora 12.00 si a fost oficiata de Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului.

Si ceilalti trei eroi care o insoteau in misiune in momentul in care elicopterul s-a prabusit in apele lacului Siutghiol au fost, joi, inmormantati in orasele natale. Doctorita Laura Vizireanu avea 39 de ani si a fost inmormantata la Braila. Pilotul elicopterului Petre Catuneanu a fost inmormantat la Buzau, iar copilotul Claudiu Ginel Cracanel la Mioveni, in Arges.

Sursa foto: reporterntv.ro

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *