Viceprimarul Cornel Pieptea renunta la cursa pentru interimatul la Primaria Capitalei

cornel pieptea, primaria generala, primar general interimar, renuntare, sorin oprescu, inlocuitor sorin oprescu, arestare preventiva,

Viceprimarul Capitalei CORNEL PIEPTEA afirma ca ”situatia dificila” a PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI (PMB) impune atentia totala viitorului primar general interimar si spune ca ”in acest moment, datorita situatiei familiale”, nu poate indeplini ”cu succes atributiile unui PRIMAR GENERAL INTERIMAR.

”In asteptarea comunicarii deciziei definitive si irevocabile din partea instantei in cazul lui SORIN OPRESCU, grupul consilierilor generali ai PNL are ca prioritate identificarea solutiilor pentru evitarea blocarii activitatii Primariei Capitalei. (…) Consider ca pozitia de viceprimar este mai degraba o functie tehnica, specifica unui specialist in administratie, si in acest spirit am cautat sa imi exercit mandatul. (…) Intrucat situatia dificila a PRIMARIEI CAPITALEI impune atentia totala a viitorului primar general interimar, prezenta sa fiind necesara 24 din 24 de ore, am reflectat atent la optiunile mele si consider ca in acest moment, datorita situatiei familiale, nu pot indeplini cu succes atributiile unui PRIMAR GENERAL INTERIMAR”, a scris viceprimarul CORNEL PIEPTEA, miercuri, pe pagina personala de Facebook.

Totodata, CORNEL PIEPTEA precizeaza ca nu si-a depus nici candidatura in cursa interna din cadrul PNL pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, iar in cadrul partidului va avea loc o discutie referitoare la interimatul de la PMB.

”Dupa emiterea de catre Prefect a ordinului prin care se constata suspendarea din functie a lui SORIN OPRESCU, Consiliul General va fi pus in situatia de a alege, dintre viceprimarii existenti, persoana care va prelua in intregime atributiile primarului general. (…) Voi discuta cu colegii mei liberali pentru a identifica o solutie, astfel incat bucurestenii sa aiba un primar general interimar hotarat si capabil, caruia ii voi acorda sprijinul meu profesional. Sunt convins ca la nivelul CGMB va fi desemnata persoana cea mai potrivita pentru a raspunde nevoilor actuale si urgente ale orasului”, a mai scris CORNEL PIEPTEA.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, SORIN OPRESCU, acuzat de procurorii DNA de LUARE de MITA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *