Veste buna pentru soferii care circula pe centura Bucuresti

centura bucuresti

Construirea pasajului suprateran de pe centura Bucuresti -Domnesti a intrat in linie dreapta. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat, joi, ca a fost semnat contractul de servicii pentru „Supervizarea executiei Pasajului Suprateran pe DJ 602 Centura Bucuresti-Domnesti”.

Contractul de servicii a fost atribuit Asocierii Alphaconsult & Engineering S.R.L. – Acciona Ingenieria SA, cu o durata de implementare de 53 de luni, se arata intr-un comunicat CNADNR

„In contextul necesitatii fluidizarii traficului pe centura Municipiului Bucuresti, construirea pasajului a aparut ca o necesitate obiectiva pentru descongestionarea circulatiei in intersectia centurii rutiere si a liniei CF de centura cu strada Prelungirea Ghencea si DJ 602”, arata sursa citata.

Pasajul urmeaza sa aiba o lungime de 260 de metri si ar urma sa fie gata in 2017, insa lucrarile nu au inceput inca.

Mai multi locuitori din Domnesti, in mai multe randuri, au solicitat construirea unui pasaj care sa lege zona de Centura Capitalei. Acestia reclamau ca pierd ore intregi pe o bucata de cativa kilometri de drum, pentru ca numarul masinilor este in crestere, in zona. Bulevardul Prelungirea Ghencea leaga localitatile din zona Domnesti de Bucuresti.

CNADR promite ca realizarea pasajului va facilita accesul firmelor si al populatiei din cartierele rezidentiale din zona si va fluidiza traficul pe centura rutiera a Capitalei care preia un volum mare de trafic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *