Vasile Dancu acuza PSD: Lucreaza discretionar cu puterea

acuze, vasile dancu, psd, monopol putere, atitudine discretionara

Fostul vicepremier Vasile Dancu (fost lider PSD) este nemultumit ca proiectul legii administrarii teritoriului, la care a muncit tot anul trecut, a fost blocat in Parlament de majoritatea care are „monopolul puterii” si „vrea sa lucreze discretionar cu ea”.

„Ca vicepremier si ministru al Administratiei, am lucrat tot anul, m-am chinuit zeci, sute de ore sa schimbam o lege a administrarii teritoriului si a urbanismului. Am facut un proiect echilibrat, l-am dus in Parlament. Saptamana asta l-au blocat in Parlament si l-au respins pentru ca au spus ca sunt prea multe modificari facute in comisii.

Era un lucru esential pentru dezvoltarea oraselor noastre, nu era un lucru facut politic, nu avea nicio legatura. E doar un blocaj pentru ca unii, avand monopolul puterii, vor sa lucreze discretionar cu ea”, a declarat Vasile Dancu, citat de Realitatea TV.

Vasile Dancu a detinut timp de un an mandatul de vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale in guvernul Ciolos, locul sau fiind preluat in actualul Executiv de colega sa de partid, Sevil Shhaideh, colaboratoare apropiata a liderului PSD Liviu Dragnea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *