Vasile Dancu a vandut IRES

vicepremier romania, vasile dancu, ires, vanzare institut ires, sondaje opinie, iacob ovidiu turcu, milionar clujean, cornel hirian

Vicepremierul VASILE DANCU, unicul asociat al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), a decis sa cedeze integral participatia la IRES cu putin timp inainte de a fi nominalizat ca membru in GUVERNUL CIOLOS.

Hotararea a fost semnata pe data de 9 noiembrie, iar VASILE DANCU a fost desemnat in guvern pe data de 15 noiembrie, dezvaluie Profit.

„Subsemnatul VASILE DANCU voi ceda domnului TURCU IACOB OVIDIU (…) si domnului HIRIAN CORNEL (…), prin contract de cesiune semnat la o data ulterioara celei la care se adopta prezenta, cele 20 de parti sociale (…) pe care le detin la SC Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (I.R.E.S.) SRL, la o valoare si in conditiile specificate in contractul de cesiune”, se arata in document.

OVIDIU TURCU este un om de afaceri clujean care apare in apare in editia 2014 a topului Forbes pe locul 346, cu o avere de 8 milioane de euro, iar CORNEL HIRIAN a colaborat cu VASILE DANCU la IRES si este administratorul firmei IRES SRL, informeaza sursa citata.

Deocamdata, la Registrul Comertului VASILE DANCU detine in continuare controlul IRES in proportie de 100%. Urmeaza ca IACOB OVIDIU TURCU si CORNEL HIRIAN sa devina asociati dupa indeplinirea tuturor formalitatilor legale.

IRES a fost infiintat in 2009 de VASILE DANCU, pe atunci membru al PSD, iar intre timp a devenit unul dintre cele mai importante institute de cercetare si sondare a opiniei publice din Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *