Un SEXGATE cu ALINA BICA in rolul principal va clatina serios Justitia romana

RELATII AMOROASE, sexgate, justitia romana, alina bica, fosta sefa diicot, iubiti de serviciu, camarila masculina, ionut florin mihailescu, geanina terceanu, constantin bolbosanu

La iuresul din Justitia romana, numai un adevarat SEXGATE mai lipsea! Si, totusi, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, acesta va izbucni cat de curand. De fapt, se poate vorbi chiar de o adevarata avalansa de scoatere la iveala a unor amanunte incendiare privind intretaierea carierei profesionale a unor nume grele din magistratura, politie si chiar servicii secrete cu viata intima a acestora. Iar un exemplu elocvent ar fi veritabila „camarila” masculina ce se crease in jurul Alinei Bica, mai ales dupa ce aceasta ajunsese sa conduca structura de elita a DIICOT-ului.

Ce-i drept, pana acum, au mai fost palide referiri la SEXGATE-ul care va zgudui din temelii o buna parte a sistemului, cum ar fi depozitia data procurorilor anticoruptie de catre Ionut Florin Mihailescu, „consilierul” care a sustinut ca avea „legaturi profesionale si amicale cu Alina Bica, fiind foarte buni amici”. Numai ca acesta este doar varful iceberg-ului, procurorii DNA fiind la un pas sa reconstituie un adevarat „puzzle” al increngaturilor de relatii amoroase si interese meschine de sute de milioane de euro, in aceasta „panza de paianjen” fiind prinse nume de-a dreptul surprinzatoare, fie si prin prisma importantelor functii detinute de protagonisti la conducerea unor institutii vitale pentru siguranta nationala a Romaniei.

Iubitii de serviciu

Ionut Florin Mihailescu a declarat ca el si fosta sefa a DIICOT erau „foarte buni prieteni”

In momentele grele ale vietii sale, Alina Bica s-a afisat mereu de mana alaturi de sotul sau, Mircea, care a si devenit inculpat intr-unul din dosarele penale ale acesteia. Numai ca, in ciuda acestei aparente, in „high-life”-ul dambovitean nu mai era un secret pentru nimeni faptul ca multi colaboratori ai fostei sefe a DIICOT-ului se laudau ca erau „iubitii de serviciu” ai acesteia. Iar nu putini dintre membrii camarilei masculine din jurul Alinei Bica au si profitat, de altfel, de pe urma stranselor relatii de amicitie cu femeia care ajunsese sa conduca una dintre cele mai importante institutii din Romania. De departe insa, cel mai relevant exemplu in acest sens este cel al lui Ionut Florin Mihailescu, fost ofiter de politie judiciara care a fost tras dupa el, peste tot, de catre protectoarea sa.

Astfel ca, dupa ce a plecat de Autoritatea Nationala pentru Cetatenie direct la holding-ul condus de miliardarul Ovidiu Tender, descurcaretul Ionut Florin Mihailescu a ajuns nici mai mult nici mai putin decat consilierul personal, unii zic chiar extrem de personal, al sefei DIICOT. Iar relatiile de stransa prietenie dintre cei doi, recunoscute chiar de catre Mihailescu, poate ca nu ar fi interesat pe nimeni, daca in jurul acestei idile nu s-ar fi nascut mai multe combinatii asumate ulterior de catre consilierul Alinei Bica. Cel despre care toata „lumea buna” din oras stia deja ca ar fi cel care se afla de fapt la butoanele subterane ale DIICOT-ului. Si inclusiv ale unor dosare sensibile instrumentate de catre subalternii de atunci ai Alinei Bica. Insa culmea este ca Ionut Florin Mihailescu nu era nici pe departe singurul care pare sa se fi bucurat de un asemenea statut privilegiat, si alti „consilieri” laudandu-se, nu fara interes, ca ar putea trage sforile „papusei” Alina Bica.

Pista „Bolbo”

Despre judecatoarea Geanina Terceanu se spune ca ascunde un trecut tumultos

Astfel, dupa cum sustin sursele noastre, itele unui nou scandal care zguduie greu incercata Directie de Combatere a Criminalitatii Organizate, dupa arestarea directorului adjunct al acesteia, Constantin Bolbosanu, ar duce, invariabil, si la Alina Bica. Dar si la un alt procuror influent, vreme indelungata, la nivelul DIICOT-ului, dar care a calcat pe bec, cu ceva vreme in urma, in dosarul unui miliardar „vanat” de DNA. Deocamdata, se pare ca structurile abilitate pun cap la cap informatiile care leaga numele lui Constantin Bolbosanu, cel supranumit si „nasul turcilor”, de cel al Alinei Bica, pe cand aceasta ocupa inca functia de sefa a DIICOT. Si pe cand „Bolbo”, cu sprijinul nemijlocit al unuia din sefii de la ”Doi s’un sfert”, pe vremea cand serviciul secret al Internelor era condus de Gelu Oltean, o coplesea cu atentia sa pe Alina Bica. Cum insa in aceasta poveste – din cate se pare, din cale afara de siropoasa – sunt implicate si numele unor alti procurori fruntasi de la DIICOT, dar si al unor directori din cadrul DIPI, probabil ca, la momentul oportun, procurorii anticoruptie vor strange destule detalii incat sa reconstituie o adevarata „saga”.

Judecatoarea interlopilor

Culmea este insa ca si povestea „vedetei zilei” din Justitie, judecatoarea Geanina Terceanu, pare copiata la indigo dupa cea a Alinei Bica. Ce-i drept, momentan aceasta este cunoscuta doar drept judecatoarea care, pentru o spaga grasa, i-a eliberat pe inculpatii din „Dosarul transferurilor”. Numai ca, pe langa luarea de mita pentru a se juca de-a Dumnezeul Justitiei, Geanina Terceanu pare sa ascunda multe alte secrete tenebroase, cat se  poate de incendiare. Asa ca si in cazul Geaninei Terceanu ne putem astepta oricand la izbucnirea propiului „Sexgate”, din care nu lipsesc inclusiv lideri intelopi. Iar exemplele pot continua la nesfarsit…

Sursa text: Enational


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *