Un important LIDER PSD a demisionat din functiile din PARTID

Titu-Bojin

Seful PSD TIMIS, Titu Bojin, aflat sub control judiciar, a demisionat din toate functiile detinute in PARTID, in aceiasi situatie aflandu-se si presedintele executiv al filialei, Adam Craciunescu

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX ca presedintele filialei, Titu Bojin, a demisionat din toate functiile detinute in partid, aceeasi decizie fiind luata si de presedintele executiv al organizatiei, Adam Craciunescu.

„Atat presedintele organizatiei judetene a PSD, domnul Titu Bojin, cat si presedintele executiv, domnul Adam Craciunescu, au demisionat astazi din functiile pe care le detineau in cadrul PSD. Cel mai probabil, in sedinta Comitetului Executiv National de duminica se va lua o decizie in privinta interimarului la conducerea PSD Timis”, a declarat Lucian Ursuletu.

Titu Bojin mai detine si functia de membru in Biroul Permanent National al PSD. El este membru al PSD inca de la formarea PDSR, in 1992, iar din anul 2008 este presedinte al filialei Timis a partidului.

Titu Bojin este cercetat sub control judiciar, fiind suspectat de luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, intr-un dosar privind atribuirea de contracte de achizitii unei anumite firme.

Adam Craciunescu se afla si el sub control judiciar, intr-un alt dosar, privind retrocedari ilegale de paduri.

Sursa text: gandul.info


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *