Traian Basescu: Victor Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc

victor ponta, premier romania, turcia, moschee, general sie, dezvaluiri

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca​ nu trebuie sa consideram Justitia ca fiind una perfecta si ca perfectionarea ei trebuie sa continue. Traian Basescu spune ca este un adversar al arestului preventiv atunci cand gravitatea infractiunii nu o impune, iar persoana este cercetata de mai multi ani de zile si pe baza de denunturi afirmand ca judecatorii din caile de atac vor avea tot timpul tendinta sa-si sustina colegii procurori.

Cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu:

Eu sunt capabil si pot sa-mi pun experienta mea de 10 ani in slujba perfectionarii Justitiei, a structurilor de securitate …. Aceste institutii nu sunt perfecte nici pe departe.

Sunt un adversar declarat al arestului preventiv in cele mai multe din cazuri.

Referitor la declaratiile unor oameni anchetati care spun ca procurorii au facut presiuni pe ei sa declare ceva despre Basescu, eu zic ca CSM ar fi trebuit sa se sesize imediat asupra acestui mod de a face Justitie.

Cred ca sunt anumiti procurori care vor doar scalpuri la cingatoare, doar ca sa se laude ca ei l-au aresta pe x sau pe y

Vorbesc aici despre declaratiile date in fata unor judecatori si nu despre vorbe in vant

Am ajuns sa am dosar penal pentru santaj cu doamna Firea, cand ea si altii din PSD strigau pe stadioane sau in sali de sport „Basescu la puscarie”

Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc.

Despre caderea guvernului Ungureanu si intalnirea cu Ponta

E adevarat ce zice Ponta ca m-am intalnit cu el atunci fiindca mi-am pierdut guvernul si nu mai aveam majoritate. Am ajuns cu Boc la concluzia ca nu mai avem nicio certitudine sa instalam un guvern al PDL-ului, mai ales ca Oprea cu UNPR-ul mi-a zis ca si-a facut datoria si nu ne mai sustine.

Nu Oprea a dat jos guvernul Ungureanu, el a fost corect. Mihai Razvan Ungureanu a fost dat jos de oameni din PDL, dar e si vina lui ca stia ca e in pericol si a plecat din tara atunci.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *