Traian Basescu: Nu mi-e frica de lege

traian basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General mai mult de doua ore, in dosarul in care este acuzat de santajarea senatorului PSD Gabriela Firea.

„Tot ce este necesar am povestit. Mie nu mi-e frica de lege”, a spus fostul sef al statului, la iesirea de la audieri.

Potrivit televiziunilor de stiri, audierea in sine nu a durat mai mult de o ora, dar fostul presedinte a ramas la Parchetul General cat au fost transcrise audierile.

Traian Basescu a fost intampinat de aceeasi multime de zeci de protestatari, care l-au huiduit.

Fostul presedinte a ajuns, marti dupa-amiaza, la Parchetul General, unde a fost citat de procurori pentru a da lamuriri in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea Gabriela Firea.

Parchetul General: Basescu este urmarit penal pentru santaj

Parchetul General a transmis saptamana trecuta ca se continua urmarirea penala a fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care acesta este acuzat de santaj de catre Gabriela Firea.

„In cauza constituita ca urmare a plangerii formulate de catre doamna Firea Gabriela, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta din data de 11 martie 2015,efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de domnul Basescu Traian sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj.

Azi, 18 martie 2015, domnul Basescu Traian s-a prezentat la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-i fi adusa la cunostinta invinuirea, context in care aparatorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului”

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *