Traian Basescu a fost pus sub acuzare

traian basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a fost pus sub acuzare de catre Parchetul General, luni, in dosarul in care este acuzat ca a santajat-o pe Gabriela Firea.

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru amenintare, iar fostul sef de stat va fi audiat miercuri la Parchetul General, potrivit.

Astfel, Traian Basescu a fost citat miercuri, la ora 11.00, la Parchetul General, unde anchetatorii ii vor aduce la cunostinta calitatea de suspect in acest dosar.

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcas, a anuntat inca de saptamana trecuta ca fostul presedinte va fi chemat la Parchetul General in dosarul de santaj deschis in urma plangerii depuse de senatorul PSD, precizand Basescu va trebui sa raspunda la intrebarile procurorilor.

La audierea de miercuri a fostului sef de stat va participa inclusiv Lucian Bolcas, intrucat avocatul a depus o cerere in acest sens, care a fost aprobata.

De asemenea, Traian Basescu declara, pe 3 martie, ca inca nu a fost chemat la Parchet in cazul plangerii penale depuse de Gabriela Firea, dar ca se asteapta sa se intample acest lucru.

Gabriela Firea a depus o plangere penala impotriva lui Traian Basescu, in aprilie 2014, dar ancheta a fost suspendata pana la finalul mandatului de presedinte.

La sfarsitul anului trecut, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a hotarat, prin ordonanta procurorului de caz, redeschiderea dosarului de santaj.

Traian Basescu a facut, in aprilie 2014, intr-o conferinta de presa televizata, o declaratie pe care Gabriela Firea a considerat-o o amenintare.

„Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului ei (Florentin Pandele, primar al orasului Voluntari – n.red.), unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”, a avertizat Basescu la acea vreme.


1 Comment

  • GICA CONTRA spune:

    OF OF OF SI IARA OF! CIND AUD DE GABITA A LUI FIREA TRECUT IN NEFIINTA FARA SA STIE DACA ESTE ADEVARATUL TATA SAU NU SI TOTODATA CEL CARE A SI ADUS-O DIN INDEPARTATA MOLDOVA PE TANTI „TENIE” IMI VINE SA RID SA DAU CU FARFURIILE DE PERETI SI DACA AS VEDEA-O PE MOMIIA ASTA I-AS DA UN FLIT. CLANTA MARE SI UN TRECUT DE CARE TOTI JURNALISTII VORBESC CA ESTE CUM ESTE UNDE MORALA ESTE UITATA PE UNDEVA PRIN SUBSOLURILE DE LA ROSIA MONTANA. CU TOTII STITI BINE LA CE S-A REFERIT PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU FOSTEI PURTATOARE DE CUVINT AL FRUMOSULUI, DESTEPTULUI SI A CELUI CARE NU I-A TRAS O CIUPITURA PE BUCICILE IN FORMARE ALE DISTINSEI, ISARESCU, ETC SI ACTUALA NEVASTA DE MARE JUPIN IN BRAGADINRU. S-A REFERIT SA ISI VADA DE OILE LOR DE CUM FAC BANII DACA SINT CINSTITI SAU NU PENTRU CA S-AR PUTEA CA NEGLIJENA SA II FACA PE ASTIA DE LA DNA SA VINA SI SA-L RIDICE. STITI BINE CA NU S-A REFERIT LA A-L OMORI SAU AL RAPI PE DISTINSUL MOLIU SI PROST CU PEDIGREE DORNIT DE KUR DE TELEVIZIONISTA. HAI SA FIM SERIOSI CA NEBUNA ASTA CU CLANTA AIA MARE CE IN JAPONEZA SE TRADUCE CU YGURA KAKURU ESTE LUATA DE CAP DAR SA SE ASTEPTA SI LA ATACUL JURNALISTIC. DOAR VADIM TUDOR A BALACARIT=O CA LA USA CORTULUI CA A SCHIMBAT ORA DE INMORMINTARE A LUI „FIREA” ADUCIND NOUTATI PUBLICULUI DESPRE STRIMBA CASATORIE CU ACESTA. APOI CA A FOST BAGAT IN SEAMA A INCEPUT CU ‘FIRE-AI TU SA SA FI MAI GABITZA TATA.” DOI ACEFALI CE SE POTRIVESC CA STARE DE ISTERIE SI OBSESIVI IN PROSTIE. ASA CA VA FI UN MARE FIS LA CARE SPER CA SI CUTRA AIA BATRINA ALERGATOR DUPA BANI DE BOLCAS UN TAGIRTA CE APARE PETRU MILOGEALA PE LA POSTURI TV DIND CU PIETRE IN BASESCU CA DEH ASA SE POARTA INSA NEVAZIND MARELE BAZIN DE KKT AL CELOR PE CARE II SUSTINE SI II CREDE MIELUSEI. SICTIR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *