Tragedie intr-un club din Bucuresti: 27 de morti, peste 150 de raniti

tragedie

Tragedie intr-un club din Bucuresti. Un incendiu puternic a avut loc, vineri noaptea, intr-un club din Capitala in timpul unui concert. Cel putin 27 de persoane au murit si 155 de tineri au fost transportati la toate spitalele din Bucuresti. Bilantul este unul provizoriu, iar Raed Arafat a declarat ca numarul deceselor este posibil sa creasca, avand in vedere starea grava a ranitilor.

Tragedie intr-un club din Bucuresti. Cu aproape o ora inainte de miezul noptii, localul a fost cuprins de flacari din cauza unui foc de artificii. Tavanul si peretii antifonati cu burete s-a aprins, iar 27 de oameni au ars de vii.

Supravietuitorii au povestit ca incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stalp al cladirii aprinzandu-se. Ulterior, focul s-a propagat la tavan. Bucati din plafon, care era capitonat si el cu burete fonic, s-au desprins si au cazut peste oameni. Persoanele din club au fost cuprinse de panica si s-au imbulzit spre iesire, creandu-se busculada, deoarece doar una dintre usile de la intrare s-a deschis in prima instanta.

Tragedie intr-un club din Bucuresti. Imaginile de la fata locului au fost dramatice: zeci de persoane, care au suferit arsuri grave, au fost resuscitate direct pe caldaram. Un martor a declarat la scurt timp dupa tragedie ca in local „sunt morti pe jos”. Clubul nu avea autorizatie pentru un spectacol pirotehnic.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *