Toate dovezile duc la PIEDONE: Primarul sectorului 4, posibil omor COLECTIV din culpa

CRISTIAN POPESCU PIEDONE, CONTROL JUDICIAR CAUTIUNE, TRIBUNAL BUCURESTI, CONTESTATIE, DECIZIE DNA, ABUZ IN SERVICIU, FALS INTELECTUAL, DOSAR COLECTIV

Vinovatia lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, PRIMARUL SECTORULUI 4, care a permis functionarea unui club fara sisteme de prevenire a incendiilor si numarul legal de usi de evacuare, este evidenta, sustine Cetateanul, care prezinta documente in spirjinul acuzelor lansate.

Era nevoie de „acordul primarul sectorului municipiului Bucuresti pentru exercitarea activitatilor comerciale„, conform Normelor metodologice din 20 martie 2003 la OUG 99 din anul 2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

Asadar, surse distincte constata ca procurorii ii miros deja actele lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, ieri l-au vizitat in minunata lui Primarie, conform BN24. Parerea noastra: adio Primaria Generala, acest om e terminat politic.

Si e poate incadrabil la omor din culpa sau cel putin neglijenta in serviciu, cu circumstante agravante. Barbate, esti putin cam copt…

Despre cauzele tragediei din CLUBUL COLECTIV, din fosta Fabrica Pionierul, din Bucuresti, scrie Puterea. Si aceasta publicatie ajunge la partea legala a lucrului, punctand pe un „sir de ilegalitati, cu vinovatii precise si clare„.

La ce intrebari trebuie sa raspunda autoritatile – este o intrebare legitima, la care incearca sa raspunda Andreea Pocotila si Dan Gheorghe de la Romania libera. Si, inevitabil, iar ne intoarcem la acelasi CRISTIAN POPESCU PIEDONE.

Jurnalistul Alin Pandaru spune, citat de Digi24, povestea sa si a prietenului sau, fotoreporterul Claudiu Petre, care a murit la CLUBUL COLECTIV. De fapt, e povestea felului nenorocit in care Alin a fost obligat sa-i caute lui Claudiu Petre trupul neinsufletit. Rezulta ca numarul de morti ar fi mult mai mare, daca citesti cu atentie marturia jurnalistului.

Marturie cutremuratoare, preluata de EvZ, a unei asistente medicale, aflata in prima linie in timpul operatiunii de salvare si transportare la spitale a ranitilor din TRAGEDIA din COLECTIV.

Mare tristete si personala pentru autorul acestor randuri, dincolo de cea generata de eveniment, consultand din ZF lista celor disparuti in CLUB COLECTIV: printre ei se afla si Nelu Tilie, rocker si vechi amic din presa, pe care-l cunosc de 20 de ani.

Era un om de o bunatate extraordinara, capabil sa se sacrifice ca sa-i ajute pe ceilalti in orice fel. Am o vaga banuiala, asa, ca a murit incercand sa-i salveze pe altii…

In spiritul COLECTIV, duminica a fost mars tacut, 10.000 de oameni, de la Piata Universitatii, conform Gandul. Cum am mai spus, tot „bolboroseste”, asa, cu astfel de manifestari punctuale pe diferite subiecte, cam ca inainte de marea manifestatie de protest din primavara lui 1990, din Piata Universitatii.

Pana cand o sa bubuie. Pentru ca asa nu se mai poate, ne apropiem de limita revoltei sociale fata de aceti mafioti in lana branduita Cerruti si cravata strangulata Burberry. Strangula-v-ar istoria…

Si iata ca Aktual24 constata ca pe Facebook deja oamenii se organizeaza pentru a iesi in strada, ca sa-l termine pe CRISTIAN POPESCU PIEDONE, vorbind despre „marsuri violente”.

Profit da lista localurilor, bancilor s.a.m.d. gazduite de cladiri cu risc seismic din Bucuresti. Printre acestea, Club A, Club Fire, City Grill Lipscani, Fratelli Espresso Bar, Teatrul Nottara, cinematografele Patria, Studio si Cinema Pro, agentii ale Bancii Transilvania, Raiffeisen, BancPost, farmacii SensiBlu. La intrare ar trebui sa scrie asa: atentie, intri aici, dar s-ar putea sa nu mai iesi viu.

Adevarul informeaza ca o adolescenta din Barlad a reusit sa scoata in strada zeci de oameni, care au aprins lumanari si au adus flori in Piata Civica, iar in Timisoara sute de candele au ars pe locul in care ar fi trebuit sa aiba loc un concert rock.

Sursa text: ziuaveche


1 Comment

 • Flory spune:

  PROIECT UNIC adresat persoanelor serioase care vor sa faca parte dintr-o echipa dinamica, care au ambitia si vointa de a-si construi un viitor mai bun!
  NU se solicita experienta!
  CERINTE: Varsta minima 18 ani, cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf, utilizare e-mail.
  BENEFICII: *Contract legal *Instruire online gratuita *Program flexibil *Sistem de plata garantat.
  Doar persoanele serioase sunt asteptate sa trimita mail cu textul “Informatii suplimentare” la adresa: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *