Televiziunea rusinii! ANAF a sechestrat inclusiv portile de la TVR

SECHESTRU, PORTI, TVR, ANAF, RUSINOS, SECHESTRU BUNURI TVR, 150 MILIOANE LEI
Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF a pus sechestru pe bunuri ale televiziunii publice in valoare totala de aproape 150 de milioane de lei, pentru garantarea recuperarii restantelor bugetare ale acesteia, noteaza jurnalistii de la profit.ro.

Inspectorii ANAF au incheiat cinci procese verbale de sechestru cu bunuri ale TVR, punand gaj pe active in valoare estimata totala de aproape 150 de milioane  de lei.

Patru dintre cele cinci documente mentioneaza tipul generic de active sechestrate si valoarea totala estimata a acestora. Astfel, Fiscul a pus sechestru pe 3.543 de „echipamente” in valoare totala estimata de 87,52 milioane lei, 1.382 de „mijloace fixe-garantii-echipamente” estimate la 44,68 milioane lei, 774 de „mijloace fixe-garantii-tehnica de calcul” de circa 8 milioane lei, plus 798 de „mijloace fixe-tehnica de calcul” de 6,18 milioane lei, arata profit.ro.

Al cincilea proces verbal de sechestru contine lista detaliata a unui numar de 59 de bunuri diverse ale TVR gajate de ANAF. Printre ele – „poarta acces metalica comanda electrica Pangrati”, la valoarea estimata de circa 1.500 lei. Nu a scapat de sechestru nici „poarta acces metalica comanda electrica Dorobanti”, estimata insa la doar 81 de lei. Potrivit ultimelor informatii oficiale disponibile, la 30 septembrie 2016, Societatea Romana de Televiziune (SRTv) datora in total bugetelor statului peste jumatate de miliard de lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *