Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia! Date si cifre concrete despre jaful de la DAPS 4

STEFAN FLORESCU, PRIMARIE SECTOR 6, PRIMARIE SECTOR 4, PIEDONE, COMBINATII, DIRECTIE ADMINISTRARE PIETE SECTOR 4, AUDIT, CAMERA DE CONTURI, AFACERI ILICITE, BANI PUBLICI, CONTRACTE ILEGALE

Asa cum am promis in articolul anterior,  Masa Presei revine cu o serie de informatii si date concrete referitoare la combinatiile si matrapazlacurile care au avut loc la Directia de Administrare a Pietelor din Sectorul 4  sub „atenta supraveghere” a lui STEFAN FLORESCU.

STEFAN FLORESCU, omul care vrea sa conduca PRIMARIA SECTORULUI 6 cu sprijinul PSD, a facut numeroase afacerile ilegale cu banii publici . Iar aceste manevre de ultima speta ale combinatorului STEFAN FLORESCU au fost scoase la iveala de auditul Camerei de Conturi a Municipiului Bucuresti.

In continuare va prezentam lista completa a neregulilor sesizate de inspectorii Camerei de Conturi la Directia de Administrare a Pietelor din Sectorul 4, condusa de directorul hotoman STEFAN FLORESCU.

Cel mai important lucru care trebuie spus pentru inceput este acela ca sub obladuirea atenta a lui STEFAN FLORESCU suma totala a abaterilor este una uriasa!

Lista completa a combinatiilor cu iz penal coordonate de STEFAN FLORESCU:

1.  Neinregistrarea in contabilitatearrow 10x10 Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia! Date si cifre concrete despre jaful de la DAPS 4stefan florescu primarie sector 6 PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTIE ADMINISTRARE PIETE SECTOR 4 contracte ilegale CAMERA DE CONTURI bani publici AUDIT AFACERI ILICITE a unor cladiri proprietate publica a Sectorului 4 in valoare de 59.714 lei, a unor datorii in suma de 4.020 lei si a unor imprumuturi pe termen lung in suma de 1.630 lei precum si a unor operatiuni priviind iesirea din patrimoniu a unor spatii comerciale vandute in suma de 644.000 lei.

 1. Inregistrarea eronata a sumei de 442.000 lei reprezentand rezerve din reevaluare in conditiile in care nu s-a efectuat reevaluarea patrimoniului.
 2. Neevidentierea debitului de 23.000 lei reprezentand indemnizatiile pentru concediile medicale, care a depasit obligatia lunara a angajatorului de plata a acestor contributii si urmarirea recuperarii acesteia de la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.
 3. Necosntituirea si neevidentierea in contabilitatearrow 10x10 Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia! Date si cifre concrete despre jaful de la DAPS 4stefan florescu primarie sector 6 PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTIE ADMINISTRARE PIETE SECTOR 4 contracte ilegale CAMERA DE CONTURI bani publici AUDIT AFACERI ILICITE a unor venituriarrow 10x10 Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia! Date si cifre concrete despre jaful de la DAPS 4stefan florescu primarie sector 6 PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTIE ADMINISTRARE PIETE SECTOR 4 contracte ilegale CAMERA DE CONTURI bani publici AUDIT AFACERI ILICITE proprii rezultate in urma prescriptiei obligatiilor de plata catre unii creditori in valoare totala de 40.000 lei.
 4. Neinventarierea corespunzatoare a tuturor activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, respectiv: contul 162 „Imprumuturi interne si externe contractate de autoritatile administratiei publice locale”, contul 212 „Constructii”, contul 462 „Creditori”.
 5. Neefectuarea reevaluarii cel putin o data la trei ani in vederea stabilirii valorii juste la data bilantului a unor terenuri si cladiri apartinand domeniului public al Sectorului 4, date in administrarea entitatii audiate.
 6. Angajarea si ordonantarea la plata a sumei de 649.000 lei reprezentand contravaloarea unor lucrari neefectuate la obiectivul Piata Progresul – Complex agroalimentar – comercialarrow 10x10 Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia! Date si cifre concrete despre jaful de la DAPS 4stefan florescu primarie sector 6 PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTIE ADMINISTRARE PIETE SECTOR 4 contracte ilegale CAMERA DE CONTURI bani publici AUDIT AFACERI ILICITE .
 7. Pastrarea ca venituriarrow 10x10 Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia! Date si cifre concrete despre jaful de la DAPS 4stefan florescu primarie sector 6 PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTIE ADMINISTRARE PIETE SECTOR 4 contracte ilegale CAMERA DE CONTURI bani publici AUDIT AFACERI ILICITE proprii si nevirarea la bugetul local al Sectorului 4 a sumei de 503.000 lei, reprezentand incasari din contractele de asociere incheiate pentru amenajarea si exploatarea pietelor.
 8. Neurmarirea respectarii de catre asociati a obligatiilor ce le revin din contractele de asociiere, cu consecinta neincasarii unor venituriarrow 10x10 Stefan Florescu, un nume sinonim cu hotia! Date si cifre concrete despre jaful de la DAPS 4stefan florescu primarie sector 6 PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTIE ADMINISTRARE PIETE SECTOR 4 contracte ilegale CAMERA DE CONTURI bani publici AUDIT AFACERI ILICITE estimate in suma de 22.000 lei, rezultata din verificarea documentelor aferente asocierii din esantionul selectat, pentru care au fost calculate penalitati contractuale in suma de 16.000 lei.
 9. Plata nejustificata a unor servicii de paza in suma totala de 28.000 lei pentru unele spatii comerciale amplasate in Pietele Sudului si Preogresului, care nu mai fac parte din patrimoniul administrat de Directia de Administrare a Pietelor Sector 4.

In incheiere avem si o intrebare pentru conducatorii PRIMARIEI SECTORULUI 4, in frunte cu luptatorul anticoruptie supranumit PIEDONE (n.n. cel care, fie spus, a castigat notorietate alergand dupa nereguli prin pietele Capitalei!): Domnilor cat mai aveti de gand sa tolerati un combinator ca STEFAN FLORESCU in fruntea Directiei de Administrare a Pietelor din Sectorul 4?

 


2 Comments

 • Felicitari pentru articole, dar mai ales pentru implicarea dvs in ceea ce priveste demascarea infractiunilor cat si potentialilor infractori.

 • Ion spune:

  Nu ma intereseaza asta.. pe mine ma intereseaza sa justificatii banii primarului din sec6.
  imi aratati mie aici prostii din capul vostru, si al finului sau.. credeti ca mai aveti cum sa ne prostiti? HOTILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *