STEFAN FLORESCU, un IMBECIL cu fotografii in regula – AUDIO

STEFAN FLORESCU, CANDIDAT INDEPENDENT, PRIMARIE SECTOR 6, ALEGERI LOCALE 2016, CAMPANIE ELECTORALA, LEGATURI INTERLOPII, CLANUL SPORTIVILOR, SECTORUL 6, FOTO, FLORESCU CLANUL SPORTIVILOR

Cat de prost poate sa fie un om? O intrebare fara raspuns atunci cand vine vorba de STEFAN FLORESCU, directorul Directiei Administratiei Pietelor de la Sectorul 4. Exact cand noi, jurnalistii de la Masa Presei ne-am propus sa nu va dezvaluim mai mult de o tampenie pe zi din cadrul activitatii incompatibilului STEFAN FLORESCU, pac, imbecilul ne mai serveste una bonus pentru ziua de joi 30 iulie.

Domnul director STEFAN FLORESCU a dat ordin secretarei sale, o nevinovata dealtfel, sa le transmita tuturor apelantilor din ziua de joi 30 iulie, ca domnia sa nu le poate raspunde la telefon pentru ca se afla intr-o sedinta importanta. Saraca telefonista s-a executat prompt, numai ca imbecilul cu aere de PRIMAR SALVATOR, si-a postat, unde altundeva decat pe pagina personala de Facebook, poze de la demonstratia de protest din fata PRIMARIEI SECTORULUI 6, pusa la cale si condusa din teren chiar de STEFAN FLORESCU.

Bai STEFAN FLORESCU nu numai ca esti un afacerist de doi bani si un incompatibil dovedit de ANI, dar se vede treaba ca esti si purtator ilegal de creier! Cat de tampit sa fii incat sa crezi ca astfel de gainarii nu pot fi descoperite mai ales ca, un cretin ca tine, trebuia sa-si dea si check in!!!!! Si ca sa fie treaba treaba va punem la dispozitie atat fotografiile incriminatoare dar si o INREGISTRARE AUDIO care sa demonstreze coeficientul urias de idiotenie al lui STEFAN FLORESCU!

PS. Si un nou ALOOOOOO PIEDONE se AUDE? Sau macar se vede ce fac subalternii dumneavoastra, in speta imberbul STEFAN FLORESCU, in timpul sedintelor importante organizate pe teren?

florescu prostest 300x159 STEFAN FLORESCU, un IMBECIL cu fotografii in regula  AUDIOstefan florescu sedinta primarie sector 6 PRIMAR SECTOR 4 piedone inregistrare audio FOTOGRAFII DEMONSTRATIE DAPS4

protest florescu 300x159 STEFAN FLORESCU, un IMBECIL cu fotografii in regula  AUDIOstefan florescu sedinta primarie sector 6 PRIMAR SECTOR 4 piedone inregistrare audio FOTOGRAFII DEMONSTRATIE DAPS4

Sursa foto: facebook / STEFAN FLORESCU

 

 


2 Comments

 • Stefan Florescu spune:

  Buna ziua din nou, in acelasi registru, al scriiturii nedocumentate din 3 surse, asa cum cere un principiu jurnalistic de baza, va hazardati sa insultati din nou, la fel ca si in precedentele articole care ma au ca subiect. Cred ca este clar pentru cititorii dumneavoastra ca nu aveti catusi de putin respect fata de adevar, nici fata de meseria pe care aveti pretentia ca o profesati.
  In schimb, pentru a repune adevarul in drepturi, va solicit din nou DREPTUL LA REPLICA, in masura in care intregul corp de text contine calomnii grave la adresa mea, care imi aduc grave prejudicii de imagine. Astfel, pentru ziua de 30 iulie 2015, am beneficiat de bilet de voie, inregistrat la Registratura Primariei Sectorului 4 cu nr. P3\667/30.07.2015, document pe care doresc sa vi-l pun la dispozitie pentru a fi publicat! In aceeasi masura, precizez ca programul meu de lucru nu este limitat, desi lucrez 15 ore pe zi, nu mi-am luat niciodata ore de recuperare, iar salariul il primesc fix pentru 8 ore d munca pe zi, fara sa imi fie platite ore suplimentare.
  Asadar, fata de cele afirmate de dumneavoastra in articol, in virtutea normelor deontologice, va solicit publicarea prezentei ca DREPT LA REPLICA, in aceleasi conditii in care a fost publicat si articolul prin care care mi se aduc prejudicii de imagine, prin ignorarea adevarului. In caz contrar, voi fi nevoit sa deschid o actiune in Instanta.

 • stan oana spune:

  Mircea Badea a fost lesinat minute bune, dar nu a fost niciodata fricos. Teodor Emi K1 Teodor „Tedi“ Emi, care a devenit cunoscut drept „motociclistul care l-a batut pe Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *