STEFAN FLORESCU sau prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul! – Galerie Foto

amenajare, sector 6, stefan florescu, insula lacul morii, zona agrement urban, modernizare,

STEFAN FLORESCU nu conteneste in a ne uimi cu actiunile sale de doi bani insa, de aceasta data, directorul Directiei Administratiei Pietelor de la Sectorul 4 parca s-a intrecut pe sine! Si punem pariu ca si primarul PIEDONE, cel care il tine in brate de mult prea mult timp pe acest STEFAN FLORESCU, o sa turbeze de furie cand o sa citeasca aceste randuri.

Pe scurt, incompatibilul si falimentarul politician STEFAN FLORESCU si-a obisnuit fesele obosite atat de mult cu bancile din Sectorul 4 incat a tinut mortis sa aiba si cateva la „conacul” personal aflat la un numar oarecare din Prelungirea Ghencea. Partea proasta pentru STEFAN FLORESCU este ca o sursa din Primaria Sectorului 4  ne-a confirmat banuielile pe care am inceput sa le avem in momentul in care ne-am uitat pe pagina de Facebook a incompatibilului pentru a vedea cu ce impliniri de marca se mai lauda!

Pe principiul proverbului „prostul nu-i prost destul daca nu e si fudul”, STEFAN FLORESCU s-a apucat sa posteze pe pagina sa personala a retelei de socializare cateva poze in care apare protectorul PIEDONE alaturi de niste banale banci dar care, semanau izbitor, cu niste obiecte de odihnit dosul de la domnia sa de acasa!

Cum spuneam, am luat-o pe firul apei si ce sa vezi! O sursa din cadrul Primariei Sectorului 4 ne-a confirmat ca STEFAN FLORESCU si-a luat si el niste banci pentru acasa! Banci care au fost achizitionate din bani publici, pentru spatiul public si destinate exclusiv bunastarii cetatenilor din Sectorul 4.

Poate ca domnul STEFAN FLORESCU face colectie sau poate doreste sa stranga cat mai multe banci pentru cand o deveni boss in Sectorul 6 sa poata iesi mai ieftin cine stie! Oricum il avertizam pe primarul PIEDONE, dar si pe edilul general SORIN OPRESCU ca STEFAN FLORESCU a pus ochii si pe controversatele ceasuri care au impanzit capitala de vreo doi ani incoace!

In continuare va prezentam, sub forma unei galerii foto, pozele care il incrimineaza pe incompatibilul STEFAN FLORESCU! ALO, PIEDONE se vede?

11754238 946291082083436 2400282911810702262 n 225x300 STEFAN FLORESCU sau prostul nu i prost destul daca nu e si fudul!   Galerie Fotostefan florescu PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTOR bani publici banci

11390498 925498084162736 4419342484831340128 n 300x169 STEFAN FLORESCU sau prostul nu i prost destul daca nu e si fudul!   Galerie Fotostefan florescu PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTOR bani publici banci

foto 1 300x225 STEFAN FLORESCU sau prostul nu i prost destul daca nu e si fudul!   Galerie Fotostefan florescu PRIMARIE SECTOR 4 piedone DIRECTOR bani publici banci

Sursa foto: facebook / STEFAN FLORESCU


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *