STEFAN FLORESCU, incompatibilul combinator de la DAPS 4 a fost dat AFARA pe usa din spate

STEFAN FLORESCU, PIATA SUDULUI, 200 MII EURO, DATORII STEFAN FLORESCU, PRIMARIE SECTORUL 6, CANDIDAT PNL SECTORUL 6, FOST SEF DAPS 4, ALEGERI LOCALE 2016, PROBLEME FINANCIARE

STEFAN FLORESCU, personajul incompatibil si dubios din fruntea Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4 a fost dat afara, vineri, de primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Baluta. Conform urmasului lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, STEFAN FLORESCU urmeaza sa fie exclus si din cadrul Partidului Social Democrat.

Pe post de cadou de Sarbatori, incompatibilul STEFAN FLORESCU a primit ceea ce merita. STEFAN FLORESCU a fost dat afara, pe usa din spate de urmasul nasului sau la Primaria Sectorului 4 care nu a mai putut suporta combinatiile si matrapazlacurile pe care batausul de jurnalisti le facea in fruntea DAPS 4. Acest lucru demonstreaza, cu varf si indesat, ca toate dezvaluirile facute in decursul timpului de Masa Presei sunt reale si nu puteau avea alt deznodamant.

STEFAN FLORESCU a incercat masluirea voturilor in 2012, a ordonat corectii fizice pentru ziaristii care au avut tupeul sa scrie adevarul despre combinatiile acestui personaj dubios care se ascunde in spatele fundatiei denumita fals „Din suflet pentru suflet” din dorinta de a prosti cetatenii din Sectorul 6.

STEFAN FLORESCU a fost demascat si urmeaza sa fie exclus si din cadrul Partidului Social Democrat (PSD) de cei care s-au saturat sa ii acopere mizeriile pe care le facea din perioada cand il tinea in brate nasul sau CRISTIAN POPESCU PIEDONE.

Demiterea lui STEFAN FLORESCU a fost grabita de controlul in forta facut, in urma cu cateva saptamani, de inspectorii de la Curtea de Conturi la DAPS 4 care au descoperit sumele uriase cuprinse in contractele dintre DAPS 4 cu doua firme, de paza si salubrizare (firma patronata de finul lui STEFAN FLORESCU), bani care nu pot fi justificati. Practic este vorba de acceptarea nejustificata la plata a contravalorii serviciilor de paza si salubrizare (curatenie, dezinsectie si deratizare) aferente spatiilor ce apartin unor spatii comerciale cu capital privat si nerecuperate de la acestea.

In declaratia prin care anunta demiterea lui STEFAN FLORESCU de la DAPS 4 dar si excluderea din PSD, primarul interimar MARIAN BALUTA spunea, elegant, ca este vorba despre o stare de INCOMPATIBILITATE si de o nepotrivire de caracter intre viziunea social democrata si cea a pietarului smenar.

Insa, in spatele elegantei afisate de primarul interimar al Sectorului 4 se ascund informatiile despre faptul ca STEFAN FLORESCU nu numai ca nu poate demonstra niste sume uriase de bani, ci si faptul ca a intrat in colimatorul unor institutii care se ocupa cu „deratizarea” coruptilor din politica romaneasca. Astfel, in conditiile in care STEFAN FLORESCU si-a pierdut tot sprijinul pe care il avea, inclusiv pe cel politic, este foarte probabil ca, in viitorul apropiat, sa faca obiectul unei stiri marca breaking news!

 


3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *