STEFAN FLORESCU, batausul de ziaristi, s-a ofuscat ca il dam in fapt

stefan florescu, drept la replica, bilet de voie, combinatii, primarie sector 4, primarie sector 6, daps4

STEFAN FLORESCU, „sfantul” director DAPS 4, s-a ofuscat ca noi, jurnalistii de la Masa Presei, il dam in fapt. Pe el si toate matrapazlacurile pe care le-a facut si continua sa le faca din dorinta avida dupa putere si bani publici mascata in grija fata de cetatean. 

Bai STEFAN FLORESCU las-o mai moale cu deontologia si cu toate tampeniile pe care le debitezi pe facebook si alte retele de socializare. Nu te mai simti important pentru ca nu esti o miza pentru noi cei de la Masa Presei si nici pentru cetatenii cu scaun la cap indiferent unde locuiesc in Capitala. Noi nu facem altceva decat sa prezentam nenorocirile si prosteala pe care le prestezi zilnic numai din dorinta de inavutire si de putere.

STEFAN FLORESCU nu esti altceva decat un gaga politic care nu stie ce sa mai faca poate iese in fata. Ai pus interlopi sa bata jurnalisti in 2012, ai incercat sa cumperi voturi in aceeasi perioada, iar acum te dai drept Maica Tereza din Capitala. Si nu uita de fituica plina de mizerii pe care o imprastii gratis prin Sectorul 6! Iar de ofuscat poti sa fierbi in suc propriu cat vrei matale pentru ca pe noi ne doare la bascheti!

STEFAN FLORESCU las-o mai moale cu dreptul la replica pentru ca atunci cand am incercat sa luam legatura cu tine te-ai dat la fund. Mai mult, STEFAN FLORESCU incearca sa nu mai pomenesti faza cu biletul de voie pentru ca nu tine decat la cei care nu stiu sau nu pot sa inteleaga si cei pe care ii platesti. Cum mama dracului crezi tu, incompatibil de doi bani, ca poate sa creada cineva ca, ditamai directorul de la Directia Administratiei Pietelor de la Sectorul 4, si-a luat bilet de voie pentru a organiza un miting de protest la o alta primarie din Capitala?

STEFAN FLORESCU, noi credem ca dumneata ori te crezi la scoala ori ai avea nevoie de bilet de voie inainte sa deschizi gura sau sa iesi pe strada. In rest, cotinua asa cum ai facut-o pana acum pentru ca si noi vom proceda la fel.


2 Comments

  • Diana spune:

    Deci inteleg ca nu este un om care se pricepe la multe , dar ce vad aici nu pot sa cred asta chiar este o minciuna pe fata cu cat sa platit articolul asta si poza aia editata , de ce nu despre actuala conducere din sectorul 6 nu se spune nimic si se ascunde mizeria sub pres , inteleg ca va sustineti candidatii dar m-am saturat sa vad atatea minciuni .

  • Ionut spune:

    Ca saracul Mironescu, Mutu sau Manescu stau pe salarii de 1000 Ron.ba chiar mai mult ii si doneaza nu? ei sunt corecti cumva si nu stim noi? prapaditilor, tot incercati sa manipulate populatia, voi aia corectii.. HOTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *