STEFAN FLORESCU a ramas copilul strazii dupa demisia nasului PIEDONE

STEFAN FLORESCU, DAPS4, CURTEA DE CONTURI, SALUBRIZARE PIETE, SERVICIU PAZA, PIETE SECTOR 4, COMBINATII STEFAN FLORESCU, PRIMARIE SECTOR 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE

STEFAN FLORESCU a ramas „orfan” dupa demisia lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, primarul Sectorului 4, nasul si protectorul incompatibilului pietar fiind ultimul sprijin de care acesta se agata cu disperare. STEFAN FLORESCU a ramas copilul strazii dupa ce SORIN OPRESCU s-a dus la mititica si PIEDONE a demisionat cu zeci de morti nevinovati in carca.

STEFAN FLORESCU a sarit, de nevoie, in barca UNPR-ului la indemnul nasului CRISTIAN POPESCU PIEDONE! O mutare gresita! La fel de gresita ca toata lucrurile pe care le-a facut pana acum seful incompatibil al pietelor din Sectorul 4. STEFAN FLORESCU este in colaps politic pentru ca fostul candidat la Primaria Sectorului 6 nu are bagajul de cunostinte necesar si nici puterea sa ramana in picioare dupa ce a pierdut sprijinul lui SORIN OPRESCU si CRISTIAN POPESCU PIEDONE.

STEFAN FLORESCU este atat de nesimtit incat in timpul celor trei zile de doliu national si-a continuat campania electorala ilegala. STEFAN FLORESCU nu a postat nici macar un cuvintel despre tragedia de la clubul Colectiv. Ca sa nu-l supere pe nasul PIEDONE suntem siguri! Domnule FLORESCU cu lipsa de bun simt suntem obisnuiti in fiecare zi dar macar o umbra de decenta ar fi trebuit sa afisati in aceste ultime zile. Ar fi insemnat mai mult decat o mie de postari si actiuni cu iz electoral in aceste zile in care o tara intreaga plange dupa cateva zeci de morti nevinovati intr-o tragedie la care a pus umarul din plin si nasul dumneavoastra CRISTIAN POPESCU PIEDONE.

Astfel, STEFAN FLORESCU a demonstrat, inca o data, ca este maestrul alegerilor proaste. Afaceri ratate, incompatibilitate, tentativa de fraudare a voturilor si lista continua astazi cu atitudinea inumana pe care a avut-o din momentul producerii tragediei din clubul Colectiv.

STEFAN FLORESCU a demonstrat, inca o data, ca fundatia „Din suflet pentru suflet” nu este altceva decat un simplu instrument electoral si nimic mai mult. Ce a facut fundatia „Din suflet pentru suflet” pentru ranitii din incendiul de la Colectiv? Cum ajuta fundatia „Din suflet pentru suflet” rudele celor trecuti prea devreme in nefiinta in urma tragediei de la clubul Colectiv?

Acestea sunt numai doua dintre intrebarile la care STEFAN FLORESCU nu va putea raspunde niciodata!

 


2 Comments

  • Anton Silviu spune:

    Buna ziua,
    Nu stiu dc aveti o parere asa prosta de Fostul Primar Piedone! Mie imi pare un bun Gospodar si el mi-l doresc primar in sectorul 6 unde locuiesc! Daca si Florescu a invatat cv de la nasul lui sper sa candideze si el la sectorul 6! Oricare dintre ei sigur este mult mai bun decat actualul Manescu!
    Multumesc

  • Andreea spune:

    Este singurul care se ingrijeste de sectorul 6 , face ce trebuia sa faca altii care sunt platiti care isi umfla conturile , Cristian Poteras si Rares Manescu sunt neamuri primaria este mostenire de familie si se vede treaba ca tot in familie vrea sa ramana primaria Razvan Mironescu finul domnului Manescu vrea la conducerea sectorului 6 , aceste informati de ce nu le precizati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *