Statul Islamic ameninta Washingtonul

Statul Islamic ameninta Washingtonul

Statul Islamic ameninta Washingtonul. Gruparea extremista Statul Islamic a amenintat, luni, ca tarile care iau parte la raidurile aeriene din Siria vor suferi precum Franta si a amenintat sa lanseze un atac in Washington.

Statul Islamic ameninta Washingtonul. „Le spunem statelor care iau parte la campania cruciatilor ca veti avea o zi buna, daca doreste Allah, asa cum a avut Franta, si, in numele lui Allah, cum am lovit Franta in centrul sau, in Paris, asa juram sa lovim America in centrul sau, in Washington”, spune un barbat in inregistrarea video difuzata luni, potrivit Reuters.

Statul Islamic ameninta Washingtonul. Amenintarea vine dupa un val de atacuri simultane in Franta, vineri noaptea, cand 132 de persoane, printre care doi romani, au fost ucise.

Statul Islamic ameninta Washingtonul. In Franta a fost declarata stare de urgenta si au fost reintroduse controale la frontiere, situatie ce e posibil sa fie prelungita pentru mai multe luni.

Statul Islamic ameninta Washingtonul. Duminica, Franta a organizat 20 de raiduri aeriene bombardand Raqa, oras din nordul Siriei si fief al organizatiei Statul Islamic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *