Si hoti si prosti! 2 politicieni au tras o teapa de 10.000 de euro unui hotel din Vaslui

teapa, 10 mii euro, hotel vaslui, george ciprian tardea, cristian rizea, candidati pru, alegeri parlamentare 2016, dezvaluiri
teapa, 10 mii euro, hotel vaslui, george ciprian tardea, cristian rizea, candidati pru, alegeri parlamentare 2016, dezvaluiri

Doi fosti candidati ai Partidului România Unitã la alegerile parlamentare din 2016, sunt acuzati de administratorul unui hotel din Vaslui ca au dat o gaurã de 10.000 de euro, fiind cãutati pentru a-si achita datoria, scrie iasilive.ro.

Fostul deputat Cristian Rizea si George Ciprian Târdea ar fi locuit aproape o lunã si jumãtate la un hotel din centrul Vasluiului, în timpul campaniei electorale.  În noaptea alegerilor parlamentare, când au vãzut cã nu au iesit deputati la Vaslui, cei doi si-ar fi pus pe furis hainele în masini si au fugit la Bucuresti, fãrã sã achite nota de platã. Administratorul hotelului estimeaza paguba la 43.000 de lei, adicã în jur de 10.000 de euro.

“Noi i-am crezut de bunã credintã, dar iatã unde s-a ajuns… S-au cazat la noi pe 31 octombrie 2016, spunând cã vor plãti la final totul. Rizea venea cam o datã pe sãptãmânã, în timp ce Târdea a stat mereu la noi în hotel. În noaptea alegerilor, probabil când au vãzut cã nu au iesit, au fugit din hotel, golind si minibarul la plecare. Ne-au aruncat cheile de la camere pe pat. Târdea si-a cãrat bagajele, putin câte putin, peste zi. Pe la 3 noaptea, cei doi apar pe camerele de supraveghere cum pleacã din hotel. Rizea a iesit pe usa din fatã, însã nu ne-am fãcut griji, pentru cã mai avea dãti când iesea la ora aceasta în oras. Pe Târdea nu l-am vãzut, a folosit un lift auxiliar si a mers la parcarea din spatele hotelului, cum apare pe camere, s-a urcat în masinã si a fugit si el. Când am descoperit camerele pãrãsite, i-am sunat si fiecare spunea cã va plãti celãlalt. Am sunat la partid, la presedintele Bogdan Diaconu, care a spus cã va discuta cu cei doi si vor plãti. Nu ne-a mai rãspuns de câteva luni. A doua zi dupã alegeri, pe 12 decembrie, veneau oameni din sectiile de votare sã întrebe de ei, le promiseserã cã le vor plãti pentru cã au votat în sectii pentru PRU. Le-au tras teapã si acelor oameni disperati. Nu ne-am asteptat de la persoane publice, mai ales cã Rizea era deputat la acel moment, sã tragã o astfel de teapã. În noapte în care au fugit din hotel, au golit si minibarul, ca sã aibã la pachet, probabil”, spune Rãzvan, administratorul hotelului, citat de iasilive.ro.

Potrivit sursei citate, deputatul Cristian Rizea are mari necazuri cu legea, fiind trimis în judecatã pentru coruptie. Ex-parlamentarul a pãrãsit PSD, alãturându-se formatiunii lui Bogdan Diaconu, PRU. Pe 22 martie 2016, procurorii DNA l-au trimis in judecatã pe Rizea, alãturi de omul de afaceri american Lucian Coltea, care i-ar fi dat 300.000 de euro ca sã intervinã la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren într-o zonã rezidentialã din Bucuresti si la Primãria Chiajna pentru un teren aflat în litigiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *