Scandal si acuzatii de tradare in PMP! Turcescu si Basescu in prim plan

acuzatii grave, tradare, pmp, magda bistriceanu, traian basescu, robert turcescu, pmp, scandal in pmp, gratiere,

Robert Turcescu, parlamentar PMP, il critica dur pe presedintele partidului, Traian Basescu, dupa ce acesta a depus amendamente prin care vrea sa extinda gratierea unor pedepse si la condamnatii pentru coruptie. Fara a i se adresa explicit lui Basescu, Turcescu spune pe Facebook ca „orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil si va duce la disolutia Partidului Miscarea Populara”.

Turcescu face o referire la o declaratie a lui Basescu din 2006, cand fostul sef al statului spunea ca „am obligatia ca in numele democratiei , impreuna cu toate resursele politice ale micutului PMP, sa asigur o opozitie ferma, fara compromisuri, fara jumatati de masura… Acesta pare sa fi fost destinul meu in politica: opozitia fara compromisuri la PSD”.

Legat de aceasta declaratie mai veche a lui Basescu, Turcescu spune ca „PMP este un proiect viabil, necesar democratiei romanesti, dar numai in conditiile in care declaratia presedintelui Basescu din decembrie 2016 va ramine in permanenta actualitate”.

Imediat, Magda Bistriceanu, o aliata fidela a lui Traian Basescu, a reactionat dur pe Facebook, criticandu-l pe fostul ziarist: „Observ ca un fost jurnalist, iesit pe usa din dos din presa, ajuns in Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Basescu, a ajuns sa-i puna conditii si „sa-l traga de urechi” pe fostul presedinte! Trist este sa vezi cum tradatorii se pliaza in functie de interese! Apreciez oamenii corecti si-mi pare rau ca am sustinut si am facut campanie unui astfel de personaj, care ulterior si-a aratat adevaratul caracter!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *