ROMTEHNICA a atribuit doua contracte pentru achizitia de ARMAMENT antitanc

Eurospike GmbH, romtehnica, romania, armament, achizitie armament, contracte, arme antitanc

ROMANIA a cumparat ARMAMENT de productie germana, coincidenta sau nu, dupa vizita premierului DACIAN CIOLOS in GERMANIA la invitatia cancelarului ANGELA MERKEL, informeaza postul B1 Tv.

ROMTEHNICA a anuntat ca a semnat doua contracte in valoare de 92,7 milioane de euro, respectiv 17,9 milioane de euro, pentru ARMAMENT antitanc germano-israelian pe 11 ianuarie.

Pe 24 decembrie 2015, ROMTEHNICA a atribuit doua contracte pentru achizitia de ARMAMENT antitanc cu firma EuroSpike GmbH. Contractele au fost semnate pe 11 ianuarie, la cateva zile dupa vizita oficiala a premierului Dacian Ciolos in Germania.

ROMTEHNICA a anuntat ca a semnat atribuirea unui contract firmei Eurospike GmbH, in valoare de 17.9 milioane de euro, pentru achizitionarea de „mijloace antitanc”, adica rachete ghidate antitanc. Contractul a fost atribuit prin negociere direct pe motiv ca produsele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice. Interesant, contractul a fost atribuit in ajunul Craciunului, pe 24 decembrie 2015.

Tot in ajunul Craciunului, ROMTEHNICA i-a dat companiei EuroSpike Gmbh un alt contract, in valoare de 92.719.500 euro, pentru furnizarea de „sisteme rachete antitanc portabile”. Contractul a fost atribuit tot prin negociere directa pe motiv ca „lucrarile, produsele, serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *