Rocada neasteptata la PNL! Orban in locul lui Busoi in batalia pentru Primaria Capitalei

retragere, alegeri locale 201, primaria capitalei, cristian busoi, primar general, candidat pnl, candidatura pnl, ludovic orban, inlocuitor cristian busoi

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a fost propus candidat din partea PNL, in locul lui Cristian Busoi, la Primaria Capitalei, in cadrul comisiei de unificare reunita luni, potrivit unor surse politice. Orban a fost cel mai bine desemnat candidat in sondajul realizat de partid luna aceasta.

Cristian Busoi s-a retras din cursa.  In sondajul din luna februarie prezentat luni in comisia de unificare a partidului au fost testati Ludovic Orban, Adriana Saftoiu, Catalin Predoiu si Cristian Busoi.

Ludovic Orban se inscrisese in cursa interna a partidului alaturi de Cristian Busoi, Costica Canacheu si Petre Roman. Informatia a fost confirmata de Cristian Busoi, care a afirmat in fata presei, alaturi de Ludovic Orban, ca „victoria din Bucuresti va cantari greu” iar „PNL are o singura optiune, sa castige primaria generala”.

„Victoria e obligatorie. (…) Nu ma opresc, nu dezertez, doar predau stafeta unui coleg”, a spus Busoi.

Declaratii CRISTIAN BUSOI si LUDOVIC ORBAN:

„Am decis sa ma retrag din cursa. Am hotarat sa il sustin pe LUDOVIC ORBAN. Nu ma opresc, nu cedez, ci ii dau stafeta domnului LUDOVIC ORBAN. Voi continua sa asutin proiectul PNL pentru Bucuresti. Le multumesc zecilor de mii de bucuresteni pe care i-am intalnit in aceasta perioada. Bucurestiul a trait in ultimii sapte ani o perioada de degringolada”. – CRISTIAN BUSOI

„Sunt onorat de propunerea colegilor mei. Sunt pregatit sa parcurg urmatorii pasi procedurali pentru desemnarea mea ca si candidat pentru PRIMARIA CAPITALEI. Il felicit pe CRISTIAN BUSOI pentru campania frumoasa, profesionista si desarsita pe care a desfasurat-o pana acum. Eu il consider pe BUSOI drept unul dintre tinerii de elita din PNL. Daca ar fi continuat l-as fi sprijinit fara rezerve. Candidez nu ca sa ma aflu in treaba ci pentru ca bucurestenii trebuie sa traiasca intr-o capitala cu adevarat europeana. Obiectul fundamental al campaniei mele electorale va fi castigarea PRIMARIEI CAPITALEI, dar si a primariilor de sector. Nu va pot spune daca presedintele KLAUS IOHANNIS va sustine candidatura mea, eu stiu doar ca l-am sustinut la alegerile prezidentiale. Asupra mea nu au planat, niciodata, indiferent de functia pe care am ocupat-o, suspiciuni care m-ar putea aduce pe holurile DNA ” – LUDOVIC ORBAN.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *