„Revolutionarul” Tiberiu Nitu l-a scapat pe Victor Ponta de un dosar penal „greu”

victor ponta, premier romania, turcia, moschee, general sie, dezvaluiri

Premierul VICTOR PONTA a scapat de un DOSAR PENAL cu greutate. Procurorii din subordinea procurorului general TIBERIU NITU au decis sa nu inceapa URMARIREA PENALA a lui VICTOR PONTA, impotriva caruia PNL Cluj a depus la inceputul anului o PLANGERE PENALA pentru ABUZ in SERVICIU, informeaza gandul.

PLANGEREA PENALA vizeaza refuzul acestuia de a organiza ALEGERI PARTIALE in judetele unde alesii locali si-au pierdut functiile in ultimii trei ani, majoritatea din cauza problemelor cu Justitia. PLANGEREA PENALA formulata de PNL se bazeaza si pe trei decizii ale instantelor care au constatat ca GUVERNUL a incalcat legea prin neorganizarea alegerilor.

Curtea de Apel Cluj si de doua ori Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au confirmat faptul ca GUVERNUL nu a respectat legea privind organizarea la termen a alegerilor partiale locale si parlamentare si le-a blocat in mod intentionat. In motivarea deciziei de la Cluj, instanta a decis ca este vorba de ”un exces de putere” din partea Guvernului. Nicio decizie nu este definitiva.

Intr-un raspuns primit de jurnalistii de la Gandul de la PARCHETUL GENERAL se confirma faptul ca procurorii au decis sa nu inceapa URMARIREA PENALA a premierului VICTOR PONTA, acuzat de TRAFIC de INFLUENTA de PNL Cluj pentru nerespectarea termenului legal privind organizarea ALEGERILOR PARTIALE. PLANGEREA PENALA a celor de la PNL a fost depusa pe 28 ianuarie 2015, dupa ce trecuse termenul legal pentru organizarea alegerilor partiale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, post vacant din octombrie 2014. Termenul legal pentru organizarea ALEGERILOR PARTIALE era de 90 de zile.

Sursa foto: adevarul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *