Revelion cu Catalin Maruta, Nana si Fun Factory in centrul Sibiului

catalin maruta
catalin maruta

Catalin Maruta va fi alaturi de sibieni in noaptea dintre ani, iar pe scena din Piata Mare vor canta, printre altii, Nana si Fun Factory. Pentru nonconformisti exista varianta unui Revelion spectaculos direct pe partie, la complexul Arena Platos din Paltinis.

Programul din Piata Mare va incepe la ora 22:00, iar pe scena vor urca pe rand trupele Arhaica, Black Star si Domino. La ora 23:18 va canta Sebastian Stan, iar la ora 23:36, trupa Fun Factory. La miezul noptii primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, va numara impreuna cu sibienii ultimele secunde din 2014, moment urmat de un foc de artificii. Seara se va incheia, la ora 00:20, cu un concert NANA de o jumatate de ora. Pentru organizarea acestui eveniment, Primaria Sibiu a alocat din bugetul local suma totala de 350.000 lei.

Petrecere incendiara pe partie Nonconformistii si iubitorii sporturilor de iarna pot opta pentru o altfel de petrecere in noaptea dintre ani, pe partiile de la Arena Platos din Paltinis. DJ Vasile, Rolf Ono, Dru Klein si DEX vor mixa intreaga noapte, incepand cu ora 22, in imensul cort ce va fi amenajat in parcarea complexului de ski si snowboard. Seara va incepe cu un program spectaculos pe partie unde Arena Platos se va prezenta publicului in intreaga sa splendoare. Coborarea instructorilor de ski, a ratrack-urilor, precum si spectaculosul cerc de foc prin care se va trece pe schiuri, pe placa, cu snowmobilul si chiar cu motocicleta enduro vor asigura un spectacol unic pe partiile din Romania. Iar intre orele 22 si 24 toate partiile complexului vor fi deschise gratuit pentru toti schiorii si snowboarderii. Petrecerea va incepe in jurul orei 22 cu DEX, urmat de Rolf Ono, Dru Klein si DJ Vasile.

Accesul la petrecere se face pe baza de bilet, care costa 30 de lei. Organizatorii pun la dispozitie transport dus si retur din Sibiu. in 31 decembrie, din Sibiu vor urca microbuze din ora in ora incepand cu ora 17. La ora 22, pe langa microbuz va fi disponibil si un autocar de 50 de locuri. Returul se face incepand cu ora 1 pana la ora 7, din ora in ora, iar autocarul va pleca la ora 4. Pretul unui bilet este 20 de lei / cursa. Pentru cursele de Revelion, alegeti statiile insemnate cu cursa nocturna.

Sursa text si foto: adevarul.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *