Rares Bogdan sare la gatul lui Ponta: Un mitoman!

jurnalist, dosar dna, rares bogdan, george scripcaru, primar brasov, hidroelectrica, mihai david, lucian duta, intermediar discutii, procurori dna,

Premierul  Victor Ponta a lansat, duminica seara, intr-o emisiune difuzata la postul de televiziune Antena 3, o serie de critici la adresa Realitatii TV si a directorului acesteia RARES BOGDAN.

RARES BOGDAN, director al Realitatii Tv, ii da o replica dura sefului PSD si precizeaza ca Ponta este ”un mincinos patentat” si un ”mitoman”.

” „Dar ce, RARES BOGDAN e procuror?”
Premierul Romaniei VICTOR PONTA m-a atacat din nou aseara la A3. M-a atacat cu o minciuna ordinara, pe care nici macar nu a avut bunul simt sa o verifice. Dansul spune in continuare ca eu i-am atacat Mama cu agresivitate, comparandu-ma cu un procuror in cele doua zile in care cumnatul sau, domnul IULIAN HERTANU a fost dus la audieri la DNA Ploiesti, retinut si apoi arestat. VICTOR PONTA minte asa cum ne-a obisnuit deja si dovedeste inca o data ca este pur si simplu obsedat de persoana mea.

Sigur ca il pot intelege, nu au fost multi care sa ii prezinte adevarata fata pe parcursul anului 2014 si mai ales sa isi mentina observatiile, analizele, criticile si dezvaluirile si pe parcursul lunilor septembrie-octombrie-decembrie, adica in campania electorala.

De asemenea, au fost si mai putini cei care au prezentat si criticat „blocarea exercitarii votului in Diaspora”….. Pana una alta, insa, diseara la ora 21.00, la „Jocuri de putere”, voi demonta cu probe indubitabile minciunile premierului in ceea ce ma priveste, minciuni debitate aseara la A3. O noua concluzie, una veche deja, VICTOR PONTA este un MINCINOS PATENTAT, Premierul Romaniei este pur si simplu MITOMAN. Probe noi diseara ora 21.00, „Jocuri de putere”, numai la RealitateaTv”, scrie jurnalistul RARES BOGDAN, pe pagina sa de Facebook.

Premierul VICTOR PONTA i-a adresat lui CATALIN PREDOIU o intrebare ironica prin care ii solicita sa raspunda ce va face cu datoriile Realitatii Media, de 100 de milioane de lei, catre bugetul de stat, in cazul in care ajunge sef al executivului. In al doilea rand, VICTOR PONTA i-a acuzat pe cei de la REALITATEA TV de linsaj mediatic in cazul anchetarii cumnatului sau, IULIAN HERTANU, si s-a intrebat ironic daca nu cumva RARES BOGDAN este procuror.

Sursa foto: realitatea.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *