Radu Mazare a demisionat de la Primaria Constanta

demisie radu mazare, radu mazare, primar constanta, radu mazare a demisionat,

RADU MAZARE SI-A DAT, vineri, DEMISIA din functia de PRIMAR al orasului CONSTANTA. DEMISIA a fost depusa la secretariatul institutiei de la malul marii, informeaza postul Neptun Tv.

RADU MAZARE ocupa functia de PRIMAR al orasului CONSTANTA de 15 ani. RADU MAZARE isi anuntase intentia de a DEMISIONA din toate functiile ADMINISTRATIVE, dar si din PSD inca de acum doua luni.

RADU MAZARE este cercetat PENAL in mai multe dosare instrumentate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). RADU MAZARE se afla in stare de AREST PREVENTIV din data de 2 aprilie, astazi magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) hotarand ca fostul edil sa fie plasat in AREST la DOMICILIU.

Iata si comunicatul de presa al PRIMARIEI CONSTANTA:

„Astazi, 22 mai, domnul RADU STEFAN MAZARE si-a dat DEMISIA din functia de primar al municipiului Constanta. DEMISIA a fost inaintata Consiliului Local si primariei municipiului Constanta si adusa la cunostinta prefectului judetului Constanta, domnul Constantin Ion.

Intrucat DEMISIA contine si un mesaj pentru constanteni, va transmitem documentul inregistrat cu rugamintea de a-l publica integral”.

„Constanta si constantenii au fost sufletul si datoria mea in tot acest timp. Chiar daca uneori am fost prea rebel sau nonconformist toata priceperea si energia mea mi-am dedicat-o comunitatii. Pentru greselile facute imi cer iertare in fata tuturor.

Dorinta mea de a face bine orasului si locuitorilor sau nu justifica insa nedreptatile, stresul si chinul la care sunt supus de atata vreme (…) Incepand de astazi nu-mi mai doresc o viata publica politica.

Drept pentru care demisionez din functia de primar al municipiului Constanta”, se arata in SCRISOARE de DEMISIE a lui RADU MAZARE.

Sursa foto: ziua de constanta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *