RADET lasa in FRIG cetatenii din SECTOARELE 1, 5 si 6

radet
radet

RADET a anuntat, marti,  o AVARIE de PROPORTII care va afecta locuitorii din anumite zone din SECTOARELE 1, 5 si 6. Potrivit primelor informatii, AVARIA s-a produs la CET GROZAVESTI si va fi REMEDIATA pana la ora 21.00, desi initial au anuntat ca aceasta va fi rezolvata pana la ora 24.00.

„Din cauza unei avarii survenite la CET Grozavesti, SC Electrocentrale SA a oprit furnizarea energiei termice de la aceasta centrala catre RADET. Prin manevre efectuate cu maximum de operativitate de catre echipele RADET s-a reusit extinderea zonelor de influenta ale CET Grozavesti din sectorele 5 si 6‚ prin alimentarea cu energie termica din CET-urile adiacente. Agentul termic se va livra la parametri mai scazuti consumatorilor din sectorul 1, racordati la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica, pana la remedierea avariei”, informeaza compania.

Locuitorii din aceste sectoare nu vor avea apa calda si caldura pana la ora 21.00, informeaza RADET.

AVARIA va afecta zonele Piata Garii, Banu Manta, Panduri, 13 Septembrie, Izvor, Cosbuc, Pravat, Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Dorobanti, Bulevardul Timisoara, in total peste 45.000 de blocuri urmand sa fie lipsite de APA CALDA si CALDURA in miezul iernii, la numai cateva ore dupa ce ELCEN a anuntat SCUMPIREA gigacaloriei, iar Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat GER pentru urmatoarele zile.

Sursa text si foto: mondonews.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *