RADET a anuntat ca taie caldura in Bucuresti

incalzire oprita, comunicat radet, bucuresti, 4 aprilie 2017, radet,

RADET anunta incheierea sezonului de incalzire 2016 – 2017, incepand cu data de 4 aprilie. Masura a fost luata in conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, care precizeaza ca „oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 gradeC, intre orele 18.00 – 06.00”.

„Astfel, incepand cu data de 04 aprilie 2017 vom initia procedurile de oprire a  furnizarii energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat al Municipiului Bucuresti. Oprirea agentului termic pentru incalzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare si inchiderea instalatiilor catre consumatori, astfel incat efectele vor fi resimtite in urmatoarele 72 de ore”, se arata intr-un comunicat al Regiei.

De la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale – spitale, crese, gradinite, scoli, sere, etc. – in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a conducerii acestora.

Pentru informatii suplimentare, bucurestenii au la dispozitie numerele de telefon: TELVERDE – 0800.820.002 si 031- 9442.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *