PSD schimba candidatul! Cine vrea sa o matraseasca pe madam Firea

alegeri locale, candidat psd schimbat, primaria capitalei, victor ponta, necaz pregatit, intalnire de taina, liviu dragnea, gabriela firea, calin popescu tariceanu, psd,

Presedintele PSD Liviu Dragnea, fostul sef al partidului, Victor Ponta si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu au avut o intalnire de taina si, potrivit unor surse politice, Ponta insista ca presedintele Senatului sa candideze la Primaria Bucuresti.

Informatia a fost prezentata la Antena 3, luni seara, dupa ce DNA l-a scos pe Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei.  Ponta, Dragnea si Tariceanu s-ar fi intalnit in biroul lui Zgonea ca sa discute situatia nou creata, iar unele surse spun ca Ponta ar insista ca Tariceanu sa candideze la Primarie, a anuntat Dana Grecu.

Procurorii DNA au anuntat luni ca prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitandu-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorala din vara anului 2016.

Radu Tudor crede in aceasta varianta – Tariceanu candidat la Primaria Bucuresti – si vehiculeaza o noua ipoteza. Pe piata, exista si informatia ca Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, i s-ar ”pregati un necaz”, a spus Radu Tudor.

”Asa vorbesc unii. Se vorbeste de mult timp de chestiunea aceasta”, a adaugat Radu Tudor, facand referire si la momentul la care Traian Basescu, pe atunci presedinte, a amenintat-o pe Firea ca s-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul (primarul din Voluntari, Florentin Pandele – n.r.) acasa intr-o zi.

DNA l-a scos pe Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei. L-au chemat, l-au audiat si l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Pe baza unui denunt, din cate se poate deduce din comunicatul oficial, al unui om de afaceri care-l acuza pe Orban ca i-ar fi cerut 50 000 de euro ca sa-l promoveze la doua televiziuni in timpul campaniei electorale.

Sursa text: Antena 3


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *