PSD s-a sucit! Filfizonul grizonat Eugen Teodorovici aruncat in lupta pentru PMB

eugen orlando teodorovici, parlamentar psd, psd, informatie bomba, primaria capitalei, alegeri locale 2016, candidat psd, inlocuitor gabriela firea, sondaje interne,

PSD detoneaza BOMBA. Fostul ministru al Fondurilor Europene si al Finantelor Publice, filfizonul grizonat  Eugen Orlando Teodorovici, acest latin lover care „loveste” pitipoancele fitoase pe unde le prinde, va fi aruncat in lupta pentru Primaria Capitalei in locul trompetei Gabriela Firea!

Surse politice au declarat, miercuri, pentru PSnews, ca, daca pana acum, existau discutii privind desemnarea lui Eugen Teodorovici drept candidat la Primaria Sectorului 1, o razgandire de ultimul moment a tandemului PSD-ALDE ar urmari sa il lanseze in cursa pentru Primaria Generala Bucuresti, din cauza ca senatorul Gabriela Firea nu ar sta suficient de bine in sondajele interne ale Partidului Social Democrat.

Contactat de jurnalistii de la PSnews, Eugen Orlando Teodorovici s-a aratat foarte surprins de o asemenea ipoteza. „E prima oara cand aud asa ceva, la dumneavoastra. Va spun sincer: eu acum am auzit acest lucru, de la dumneavoastra. Sincer: nici n-am vorbit cu cineva de la partid, cu absolut nimeni – e prima oara cand aud aceasta «varianta», sa zic asa”, ne-a spus fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici.

Intrebat daca raspunsul lui ar fi afirmativ sau negativ in cazul unei propuneri de candidatura, Eugen Orlando Teodorovici a evitat o pozitie transanta. „Nu pot sa discut acuma, sa stau sa comentez intr-un fel sau altul. Asta e o chestiune de partid. Stiti foarte bine: sunt discutii si de acestea. Am inteles ca inca se mai refac masuratorile – nici nu stiu care sunt candidatii sau posibilii candidati care fac parte din masuratori. Deci asta e o discutie care se poarta la partid. Nu-mi place sa presupun. Acestea sunt chestiuni care se discuta intai la partid, sunt discutii, sunt strategii, sunt anumite abordari si e o anumita logica in toata chestia asta… Dar ce pot sa va spun sigur este ca, intr-adevar, nimeni nu a vorbit cu mine pana acum de chestia asta. Si e prima oara cand aud o astfel de varianta. Nici macar din partea presei nu m-a intrebat cineva. Au fost discutii in presa pe Sectorul 1, acum aud asta, despre Primaria Capitalei. Nu se pune problema sa fi vorbit cineva cu mine in niciun caz”, a incheiat social democratul Eugen Orlando Teodorovici.

Sursa text: psnews


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *