PSD are trei variante de inlocuitor pentru Oprescu in perspectiva alegerilor din 2016

GRATIERE, LEGE GRATIERE, AMNISTIE, GUVERN GRINDEANU, EDITORIAL, GUVERNUL GRNDEANU,

Dosarul DNA deschis pe numele lui Sorin Oprescu l-a scos pe Primarul General al Capitalei din calculele pentru alegerile locale din 2016. PSD are in acest moment trei variante de lucru conform unor surse social-democrate.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, este vehiculat de la inceputul anului ca fiind un posibil candidat PSD la Bucuresti. Dupa alegerea lui Liviu Dragnea la sefia interimara a PSD, Negoita si-a intarit pozitia in partid. Unul dintre cei mai bogati PSD-isti, este cunoscut ca avand relatii stranse atat cu PNL cat si cu PDL. A devenit in iunie presedinte al Asociatiei Muncipiilor din Romania (AMR), inlocuindu-l pe fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc.

Presedintele PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, este un alt nume luat in calcul de catre social-democrati, spun sursele citate. Desi se bucura de o mare notorietate, Andronescu trebuie sa-si lamureasca implicarea in dosarul Microsoft.

PSD mai are varianta sustinerii unui candidat din afara partidului, precum primarul din sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, care va candida din partea UNPR. Momentat edilul nu si-a anuntat intentia sa candideze la Capitala, insa acest lucru se petrecea inainte sa apara dosarul DNA pe numele lui Sorin Oprescu.

Potrivit surselor citate, mai exista si alti PSD-isti dornici de o candidatura in Bucuresti, insa n-au fost inclusi in sondaje de opinie pana in prezent.

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD trebuie sa se gandeasca serios la un candidat care sa castige Primaria Capitalei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *