Prins la inghesuiala, Mircea Basescu da o replica halucinanta: Poate eram beat!

frate traian basescu, trafic de influenta, luare de mita, mita reala, izaura anghel, bercea mondial, marian capatana, mircea basescu, stenograme, imagini compromitatoare,

Antena 3 a obtinut in exclusivitate noi imagini in dosarul de LUARE de MITA si TRAFIC de INFLUENTA in care este inculpat MIRCEA BASESCU. Este vorba de o serie de imagini care pot distruge definitiv familia fostului presedinte TRAIAN BASESCU.

UPDATE: La scurt timp dupa aparitia acestor informatii, MIRCEA BASESCU a oferit o replica halucinanta: „”Poate eram beat!”, a declarat fratele fostului presedinte TRAIAN BASESCU.

Imaginile anului vor fi difuzate integral intr-o editie speciala, vineri  seara la postul de televiziune amintit, cu incepere de la ora 21.00. In emisiune vor fi dezvaluite sumele reale cerute de MIRCEA BASESCU pentru a-l scoate din puscarie pe BERCEA MONDIAL.

MIRCEA BASESCU este judecat, alaturi de MARIAN CAPATANA, in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui BERCEA MONDIAL. Cei doi au fost arestati preventiv dupa ce familia lui BERCEA MONDIAL a facut publice inregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele fostului presedinte al tarii.

In iunie, Curtea de Apel Constanta a decis definitiv ca MIRCEA BASESCU si MARIAN CAPATANA sa fie cercetati sub CONTROL JUDICIAR in dosarul in care sunt judecati pentru TRAFIC de INFLUENTA, respectiv complicitate la trafic de influenta, informeaza ANTENA 3.

Imaginile video au fost prezentate in premiera la emisiunea „100 de minute” de la Antena 3.  Iata cateva discutii purtate de IZAURA ANGHEL si MIRCEA BASESCU:

„Izaura Anghel: 10.000! Da!

Izaura Anghel: Noi avem 285.000 de euro. Din astia 285.000…

Mircea Basescu: 285 i-ai dat tu lui Marian! (n.r. – Marian Capatina)

Izaura Anghel: 600 i-am dat! Din 600 mi-a dat 315.000. Mi-ati dat dumneavoastra 280.000 de dolari. Si Marian 110.000.

Mircea Basescu: A adus banii in plasa aia si a lasat-o la voi”.

(…)

„Izaura Anghel: Da-i, ma, banii! Ia-ti banii! (n.r. – din imagini reiese ca Izaura refuza sa ia banii de la Mircea Basescu)

Mircea Basescu: Bai, eu altii nu mai am! Eu n-am de unde. Dar eu pot sa-l ajut pe Marian sa faca rost!

Izaura Anghel: Nu, mai nasule! De ce sa il ajutati?”

(…)

„Mircea Basescu: Nu cu bani se scotea Bercea. Nu vezi cum ii aresteaza pe avocati, pe procurori, pe astia, pe judecatori?

Izaura Anghel: Nasule, daca eu ma duc si dau filmarea, si mata esti arestat!

Mircea Basescu: Poftim?

Izaura Anghel: Intr-o saptamana esti arestat, daca eu dau filmarea!”

Sursa foto: adevarul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *