Primarul marioneta DECEBAL FAGADAU continua seria rasunatoare a esecurilor

primar interimar constanta, DECEBAL FAGADAU, PRIMAR CONSTANTA, PRIMARIA CONSTANTA, FONDURI EUROPENE, PROIECTE AMANATE, SOSEAUA DE COASTA, CAMIN DE BATRANI, PARCUL ARHEOLOGIC

DECEBAL FAGADAU, urmasul marioneta a lui RADU MAZARE din fruntea PRIMARIEI CONSTANTA continua, cu succes, seria rateurilor atunci cand vine vorba de proiecte cu FONDURI EUROPENE. Astfel, DECEBAL FAGADAU demonstreaza, inca o data cat de mult ii pasa de infrastructura (Soseaua de Coasta si parcul Arheologic) dar si pensionarii din orasul de la malul marii (caminul de batrani).

Mai precis este vorba de cele trei proiecte care ar fi putut beneficia din plin de aceste FONDURI EUROPENE pe care dezinteresatul PRIMAR al CONSTANTEI, DECEBAL FAGADAU, a preferat sa le amane pentru anul viitor. Doar vin alegerile nu?

DECEBAL FAGADAU, viceprimarul marioneta cu atributii de primar, a anuntat marti 13 octombrie (n.red. inca trei ceasuri rele pentru constanteni!) ca PRIMARIA CONSTANTA nu va semna contractul pentru demararea lucrarilor la prima etapa a SOSELEI de COASTA.

Asta in contextul in care lucrarea a fost adjudecata abia la a treia licitatie, in luna septembrie a acestui an, de o firma din Cluj-Napoca, SC Tecte SRL, care castiga contractul „Amenajare integrata a zonei de acces in portul turistic Tomis si pe plaja Modern“ (n.red. adica SOSEAUA de COASTA). Potrivit lui DECEBAL FAGADAU, s-a ajuns in aceasta situatie pentru ca termenul era mult prea scurt pentru a mai putea beneficia de fondurile europene si a nu risca, din cauza unor intarzieri, sa dea banii inapoi.

Din pacate, aceeasi soarta o au si alte doua proiecte de impact pentru comunitate ce trebuiau finantate din fonduri europene: „Reabilitarea si amenajarea parcului arheologic“ (parcul de la Casa Alba) si „Centrul Fair play – Modernizare si extindere“, proiecte derulate pe Axa prioritara 1 – Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere. Acestea au fost lansate in luna mai, iar directorul executiv al Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla, spunea ca termenul de finalizare a ambelor proiecte era 31 decembrie anul curent, orice cheltuiala dupa data respectiva devenind neeligibila (pe intelesul tuturor, ar urma sa fie  suportata din bugetul local).

Cam asa stau lucrurile prin CONSTANTA, acolo unde primarul-interimar marioneta DECEBAL FAGADAU nu face altceva decat sa vina la birou si sa isi ia salariul pentru ca in rest nu prea se vede nimic……………..

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *