Primarul interimar al Capitalei a fost demis

primarul

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin (UNPR), a fost revocat din functie.

Decizia a fost luata dupa votul de marti al consilierilor generali, transmit televiziunile de stiri.

Primarul interimar al Capitalei a fost demis. Astfel, au fost 37 de voturi pentru revocarea sa, dupa ce, in urma cu 70 de zile, consilierii locali fusesera cei care il votasera in functia de primar general interimar, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu.

Consilierii au fost nemultumiti ca in cele peste doua luni de cand era primar interimar general, nu a facut nimic pentru bucuresteni – indicand spre exemplu situatia de la RADET.

Primarul interimar al Capitalei a fost demis. Pe 13 noiembrie, PNL a cerut demisia lui Dan Stefanel Marin, in conditiile in care RADET a facut recent un anunt cu privire la o posibila sistare a energiei termice in Bucuresti, in prag de iarna.

PSD si PNL aveau fiecare cate un viceprimar, in persoanele lui Dan Darabont si Cornel Pieptea, insa niciuna dintre cele doua formatiuni nu si-a asumat conducerea interimara a Capitalei.

Primarul interimar al Capitalei a fost demis. La cateva zile dupa ce Marin a ajuns primar interimar al Capitalei, avocatul Daniel Fenechiu, deputat si presedinte PND, a sustinut ca totul a fost o „mascarada” pentru ca au existat cel putin 3 incalcari „flagrante” ale legii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *