Primaria Sectorului 4 elibereaza autorizatii pentru comercializarea martisoarelor

primaria sectorului 4

Primaria Sectorului 4 a dispus ca si anul acesta sa fie puse la dispozitia comerciantilor interesati spatii special destinate comercializarii MARTISOARELOR si cadourilor specifice zilelor de 1 si 8 Martie, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei.

Astfel, persoanele fizice sau juridice interesate se pot adresa Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4 si Serviciului Autorizare Comerciala din  Primaria Sectorului 4, in vederea obtinerii AUTORIZATIEI temporare de functionare.

Potriivt sursei citate, comertul cu astfel de produse este permis incepand din 23 februarie si pana pe 8 martie, fiind puse la dispozitie 131 de locuri. Acestea sunt in pietele Sectorului 4 (Piata Sudului – 20 de locuri, Piata Progresul – 15 locuri, Piata Aparatorii Patriei – cinci locuri, Piata Covasna – cinci locuri) si pe domeniul public (statia de metrou Piata Sudului – 20 de locuri, statia de metrou Timpuri Noi – sase locuri, statia de metrou Eroii Revolutiei – 30 de locuri, statia de metrou Aparatorii Patriei – 20 de locuri, statia Metrou Brancoveanu – zece locuri).

Pentru ocuparea locurilor din piete sunt necesare urmatoarele acte: cerere tip, certificat de inregistrare al societatii si Buletin sau Carte de Identitate. Actele necesare ocuparii domeniului public sunt: avizul de principiu, schita amplasamentului, taxa achitarii ocuparii domeniului, care se obtin de la Administratia Strazilor, si Buletin sau Carte de Identitate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *