Prima marioneta a cazut! Florin Iordache a demisionat de la Ministerul Justitiei

FLORIN IORDACHE, DEMISIE, MINISTRUL JUSTITIEI, FLORIN IORDACHE A DEMISIONAT, DEMISIE FLORIN IORDACHE

Florin Iordache a anuntat ca a hotarat sa-si inainteze demisia din functia de ministru al Justitiei. Iordache a facut anuntul la Guvern, fara a raspunde la intrebari pe aceasta tema.

„De cand am venit la Ministerul Justitiei, mi-am propus si am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente si destul de sensibile. Asa cum ati vazut si dumneavoastra, toate initiativele asumate sunt legale si constitutionale. Proiectele propuse s-au aflat in dezbatere publica, organizata de Ministerul Justitiei, iar acum sunt in dezbatere parlamentara. Cu toate acestea, pentru opinia publica nu a fost suficient, drept pentru care am hotarat sa imi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei”, a declarat Iordache, la Palatul Victoria, informeaza News.ro.

Aflat la al cincelea mandat de deputat, Florin Iordache se va intoarce la aceasta calitate dupa plecarea din Guvernul Grindeanu. El a fost ales pe listele PSD Olt si, inainte sa mearga la ministerul Justitiei, in acest mandat, a fost presedinte al comisiei juridice si vicepresedinte al Biroului Permanent al Camerei. Joi dimineata, la sosirea la sediul MInisterului Justitiei, el declarase jurnalistilor ca „voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *