Premierul penal Victor Ponta se plimba cu cel mai mare vas de croaziera din lume

victor ponta, vas croaziera, oasis of the seas, vacanta, premier romania

Premierul penal VICTOR PONTA se afla pe vasul de croaziera OASIS of the SEAS intr-o excursie de o saptamana in Caraibe, informeaza EurActiv.

Conform mai multor surse, a caror identitate este protejata de jurnalistii de la site-ul amintit, VICTOR PONTA a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul apartinand companiei Royal Caribbean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. Alaturi de prim ministrul VICTOR PONTA s-au imbarcat sotia acestuia, europarlamentarul PSD DACIANA SARBU, si cei doi copii ai acestora.

Amintim ca VICTOR PONTA a fost fotografiat pe data de 30 iulie intr-o cafenea din aeroportul din Miami, Florida.

Un oficial al companiei a precizat ca „pretul unui apartament (de luxe suite) pe OASIS of the SEAS saptamana aceasta este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane) incluzand taxele”, adaugand ca „din pacate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care ii imbarcam pe vasele noastre avand in vedere acordurile de confidentialitate pe care le avem cu companiile de croaziera”.

Itinerariul croazierei este urmatorul:

Fort Lauderdale, Florida – Labadee, Haiti – Fairmouth Jamaica – Cozumel, Mexic – si inapoi la Fort Lauderdale, Florida. Premierul VICTOR PONTA se afla, conform itinerariului, astazi, in Cozumel, Mexic.

Pe puntea vasului OASIS of the SEAS, clientii se pot bucura de un circuit de golf, o promenada cu magazine si restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, sapte parcuri tematice pentru copii, doua simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar si mai multe sali de spectacol.

Sursa foto: adevarul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *