Ponta, noi ironii la adresa lui Iohannis

ponta

Premierul Victor Ponta a raspuns cu o ironie atunci cand a fost intrebat ce parere are pana acum de vizita pe care presedintele Klaus Iohannis o efectueaza in SUA.

„Ma bucur ca presedintele Romaniei s-a vazut cu presedintele Chinei, presedintele Turkmenistanului, tara langa Azerbaijan, daca ma vedeam eu, ma criticau. Sa nu-l critice Rares Bogdan diseara, Doamne fereste!”, a spus razand seful Guvernului.

Intrebat si de ce a spus ca poate Iohannis are vreo legatura cu dosarul sau, Ponta a adoptat tot un ton ironic.

„Nu am spus, am intrebat, stiti foarte bine… Am spus domne’, daca presedintele vorbeste atat de des de procesul meu, incep sa ma intreb daca nu are vreo legatura cu el”, a mai declarat luni Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a efectuat mai multe vizite in China de cand este premier, fiind criticat ca da un semnal ca ne indepartam de Occident si ne imprietenim cu tari cu democratii indoielnice.

Mai mult, in vara lui 2013, cand premierul a efectuat un turneu in Asia, presedintele de atunci Traian Basescu a anuntat ca seful guvernului nu a avut mandat din partea sa si a pus Romania intr-o situatie penibila.

Un nou astfel de moment a fost cand premierul a fost prezent la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaijan, el fiind fotografiat stand in spatele presedintelui rus Vladimir Putin, asta in conditiile in care la acel moment liderii UE au boicotat evenimentul din cauza actiunilor liderului de la Kremlin.

Si atunci presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a avut stiinta de intentia premierului de a se deplasa la Baku si, deci, a plecat fara mandat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *